İncelemeler Teknoloji

X-Systems’den Uğraşsanız Kıramayacağınız Sağlamlıkta Telefon X-Tel 3500

Dış kısmı çok sağlam olan telefonlar arasına Hollandalı bir üretici firma X-System’in X-Tel 3500 ismindeki telefonu ekledi.

Şuan kime sorsak bir akıllı telefondan beklentisi çok şık bir tasarım, 5000mAh batarya, en az 3 GB RAM, Soby sensörlerine sahip 21/12 MP çözünürlüklerinde kamera gibi bir çok özellik sayar. ( Tabii herkes değildir fakat çoğunluğunuz bunları söyleyeceğinden eminiz. ) Fakat ağır bir doğa şartlarında çalışmakta olan bir kişi için telefonun tasarımı çok da önemli olmayacaktır.
Hollandalı üretici şirket X-Systems, darbelere karşı fazlasıyla dayanıklı X-Tel 3500 ismindeki telefonun duyurusunu gerçekleştirdi.

IP68 seritifikasına sahip olan ve suyun 2 metre altında bile kullanılabilen X-Tel 3500, dünyada -20 ila +80 derece sıçaklığa sahip olan her yerde sorunsuz bir şekilde çalışabilmekte.

2.4 inç büyüklüğe sahip ve 320 x 240 piksel çözünürlüğe sahip ekranı bulunan telefon, ayriyetten Corning Gorilla Glass 2 teknolojisi ile korunuyor. 64 MB RAM ve 32 GB’a kadar genişletilebilmekte olan 64 MB hafızası bulunan telefon, görünen o ki sadece iletişim kurmaya yönelik üretilmiş.

X-Tel-3500-phone-3

15 saate kadar konuşulabilen, 330 saate kadar da bekleme süresi vaat edilmiş 2000mAh bataryası bulunmakta olan T9 klavye ve üst kısımda 1Watt gücüyle çalışmakta olan LED el feneri yer alıyor.
İngilizce dışında Fransizca, Flemenkçe, İtalyanca, Almanca, Rusça, İpanyolca ve Portekizce dil desteklerine sahip olan telefon 17 mm kalınlığında ve 136.5 gram ağırlığında.
Etiket fiyatı 200 € olarak satışa sunulacak olan cihaz Türkçe dil desteğine sahip olmasa da ülkemizde satışa çıkarılıp çıkarılmayacağı henüz belli değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir