İncelemeler

Oppo A35 Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı

Dünyanın en çok satış yapan mobil markalarından biri olan Oppo, yeni telefonu A35’i piyasaya sürmek üzere. Durum böyle iken Oppo A35’in özellikleri büyük merak konusuydu. Oppo A35 ile ilgili özellikler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Yeni nesil akıllı telefon Oppo A35’de önemli özellikler mevcut. Günümüz akıllı telefonlarında kamera özellikleri daima ön planda tutuluyor. Durum böyle iken Oppo A35’in kamera özelliklerinden söz etmekte fayda var. Yeni Oppo A35, 13 MP arka kamera özelliğine sahip. Yani Oppo A35 kullanıcıları, kaliteli fotoğraflar çekip bunları telefonlarından ya da diğer akıllı cihazlarından paylaşabilecekler. Oppo A35’in diğer akıllı cihazlarla kolay etkileşim sağlaması, paylaşım aşamasının hızlanmasına olanak tanıyor. Oppo A35’in arka kamera desteği ise 8 MP.

Android 5.1.1 sürümü ile piyasaya çıkacak olan Oppo A35, 133 gram ağırlığında olacak. Diğer akıllı cihazlarla kıyaslandığında ağırlığının bir hayli iyi olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak bu özellik, Oppo A35’i diğer akıllı telefonlardan farklı kılıyor. Oppo A35’in gün yüzüne çıkan bir diğer özelliği ise inceliğiyle alakalı. 7.25 mm inceliğindeki Oppo A35, zarif telefon sevenler için son derece ideal. Ayrıca son dönemlerde ince akıllı telefonların daha çok tercih edilmesi, Oppo A35’in bu özelliğini daha da ön plana ataköy escort çıkarıyor.

16 GB hafızalı Oppo A35’te ek microSD kart kullanılabilecek. Oppo A35’te kullanılacak microSD’lerin boyutu 128 GB’a kadar çıkabiliyor. Bu da kullanıcılara önemli bir kolaylık sağlayacaktır. Daha fazla hafıza isteyen Oppo kullanıcıları, bu özelliğe Oppo A35’te kavuşma şansına sahip. 5 inç HD ekran destekli Oppo A35, görüntü kalitesi olarak da gayet iyi seviyede. 1.5 GHz ve 8 çekirdekli işlemcisi de Oppo A35’in piyasadaki en güçlü yanlarından biri olacağa benziyor. 2 GB RAM ile birlikte daha da hızlı bir yapıya bürünen Oppo A35 ile internete rahatça bağlanabilecek, yüksek kalitedeki uygulama ve oyunları da rahatlıkla kullanabileceksiniz.  Tasarımı ve dış görüntüsü de büyük beğeni toplayan Oppo A35, kısa sürede piyasada büyük etki yaratacakmış gibi görünüyor. Bakalım Oppo A35 piyasaya sürüldüğünde bu beklentilerin tamamı karşılanacak mı? Bunu hep beraber zamanla göreceğiz.

25 thoughts on “Oppo A35 Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı

  1. Oppo A35 Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı faydalı bir makale olmuş, enes yaralı Elinize sağlık.

  2. Oppo A35 Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı faydalı bir makale olmuş, enes yaralı Elinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir