Genel Nasıl Yapılır

Apple Store Para İadesi Nasıl Alınır

Apple üzerinden siz veya çocuklarınız yanlışlıkla bir uygulama yada Oyun satın aldı diyelim. Bu durum son zamanlarda bazı kişilere maddi açıdan baya bir zarar vermişti. Ancak Apple bu konuda insanlara ayrıcalık sunarken, ne yapılması gerektiği konusunda da önemli bilgiler vermekte. Apple üzerinden buna benzer bir sorun yaşarsanız, aşağı da vereceğimiz işlemleri takip etmeniz yeterli olacak.

Apple Sorun Bildir Sayfasını Açmanı Gerekmekte

Apple, müşterilerine bu sayfa aracalığıyla yardım eder. Bu tarz sorunlarla karşılaşan insanların derdine derman olmak için, Sorun bildirim sayfasını açın. Buradan, satın aldığınız ürünü alırken kullandığınız hesap bilgilerini girin ve sistem içinde giriş yapın.

Apple Kimliğinizi girdikten sonra, son 60 gün içinde Apple üzerinde hangi işlemi yapmışsanız, o işlemler ekrana gelir. Burada artık satın aldığınız uygulamayı görebilirsiniz.

Para İadesi alabilmek için, Apple Store size Sorun Ne? Seçeneği sunar. Sizde buradan satın alınan bir uygulamadan kaynaklı Para iadesi almak istiyorum seçeneğine tıklayarak, buradan artık para iadesi geri alabilirsiniz.

Apple Store’ den Yanlış Satın Alma işlemlerinde sizlere bu şekilde geri dönüş yapar. Bu sayede rahatlıkla paranızı geri alırken, bu tarz sorunlardan da korunmuş olursunuz. Çocuklar yüzünden bu tarz kötü duruma düşenlerin sayısı son zamanlarda çoktu. Apple Store şifrenizi güçlü yapın.

4 thoughts on “Apple Store Para İadesi Nasıl Alınır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir