Nasıl Yapılır

Asus Zenfone 4/5/6 Lollipop Güncellemesi Nasıl Yapılır

Asus Zenfone modelinde son güncellemelerle beraber gelen Lolipop sürümünü yapmak için bazı işlemleri yerine getirmeniz gerekiyor. Zenfone modellerinde yeni güncelleme yapmadan önce, bir önceki sürümü kesinlikle yapmış olmanız gerekiyor. Bunu yapmamış yada bilmiyor olanlar;

Telefon-Ayarlar- Cihaz Hakkında bölümüne gelerek, tekrardan güncelleme yapabilirsiniz. Cihaz hakkında yapılan güncellemeyle beraber, yeni Lolipop sürümüne güncelleme yapabilirsiniz. Bu güncelleme yapıldığı zaman, bazı dosyaları telefonlara indirmeniz gerekiyor.

Android 5.0 Lollipop Dosyasını İnternet üzerinden indirmeniz gerekiyor . Lolipop güncellemesiyle beraber telefonunuz daha hızlı ve daha verimli bir hale gelecek. Lolipop güncellemesi için, dediğimiz gibi Android sürüm dosyasını Telefon üzerine kesinlikle indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra USB yardımıyla PC-Telefon bağlantısını gerçekleştirin. RAR içinde olan dosyaları çıkartmadan önce, Telefon Dosya Komutu içine atınız. Bu işlemlerden sonra Kurulum için Güncelleme dosyasını çalıştırın. Artık Kurulum gerçekleşmeye başlayacak. Sizde bu sayede Yeni sürümüne rahat bir şekilde geçmiş olacaksınız.

Lolipop Güncellemesi için, Asus Zenfone modeline uygun dosya indirin. Resmi site ve Formlar üzerinde zaten rahatlıkla bu sürümü bulabilirsiniz. Telefona kurmadan önce, “ Komut Dosyası” içine mutlaka atmanız gerekmekte. Atmazsanız eğer, Güncelleme başlamaz. Güncelleme olması için, Dosya komutuyla beraber bu işlemleri kesinlikle yapmanız lazım. Aksi halde, Zenfone için güncelleme yapmanız uzun veya eksik kalır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir