Nasıl Yapılır

Kaybolan Android Telefon Nasıl Bulunur?

Yazı Başlıkları

Kaybolan Android Telefon Nasıl Bulunur?

Google’un akıllı cihazların kaybolması durumunda kolaylıkla bulunmasının sağlandığı, cihaz yöneticisi uygulamasını kullanarak, uzaktan kontrol edebilir ve yerini bulabilirsiniz. Rakip firmanın ürettiği ve kullanıcılarına sunduğu telefonumu bul özelliğinin, kendi işletim sistemi üzerinde de kusursuz şekilde çalışması için, google play store üzerinden ücretsiz olarak sunduğu, Android Cihaz Yöneticisi uygulaması kaybolan android telefon için oldukça yararlı bir uygulama. Birde telefonunuzun çalınması gibi bir durumda, internet üzerinden cihazınız üzerindeki tüm bilgileri silebilirsiniz.

Google play store’dan uygulamayı ücretsiz olarak indirerek, kurulumunu gerçekleştirmelisiniz. Android 2.2.x sürümü ve daha üstü tüm versiyonlarda çalışan uygulama, kaybolan android telefonu bulma için, telefonunuzda yüklü olan google ayarları menüsünden aktif edebilirsiniz. Cihazınızda aktif olan android cihaz yöneticisi ayarlarına girerek buradan, cihazın yerini uzaktan belirle seçeneğini ve yine uzaktan kilitleme-silme seçeneğini işaretleyin. Unutulmaması gereken bir durum ise konum bilgilerinin açık olması gerektiğidir. Artık bu işlemlerin sonunda, uygulama tamam ve telefonunuzun yerini bulmak için “google.com/android/devicemanager” adresine girmeniz ve google kullanıcı hesabını açmanız yeterli olacaktır.

Bu sayfadaki konum botunu sayesinde telefonunuzun yerini bulabilirsiniz. Ayrıca telefonu kilitle seçeneği ile telefon ekranını kilitleyerek bir mesaj gönderebilirsiniz. Eğer birileri telefonunuzu bulduysa, bu mesajı kullanarak size ulaşabilir. Telefonunuzun yerini tam olarak bulmak için yüksek sesli şekilde zilini çaldırabilir ve tüm bilgilerin güvenliği açısından, fabrika ayarlarına dönmek için cihazdaki verileri silebilirsiniz.

One thought on “Kaybolan Android Telefon Nasıl Bulunur?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir