Mobil Teknoloji

Hearthstone’da Başarılı Olmanın Yolları

Dijital kart oyunlarına yeni bir soluk getirerek, World of Warcraft karakterlerine uyarlanmış kartlar ile yepyeni bir boyut katan hearthstone oyunu, Android ve Apple ile mobil cihazlarda hızla ilerlemekte. Yaklaşık bir yıllık geçmişi olmasına rağmen, dijital kart oyunları arasında en sevilen oyun konumuna gelmesi ile tüm Dünya’da tercih edilen ilk 100 oyun arasına adını yazdırdı. Hearthstone, Warcraft dünyasına, daha önce hiç oynamamış olanları kendine çekmek için tasarlanmış olsa da, acemileri biraz sıkıntıya sokmaktadır. Kart oyunlarındaki başarınızı, Warcraft gibi karakteristik yapıda bir oyun ile canlandırmak, stratejilerinizi geliştirmek ve Hearthstone’da başarılı olmak için, bazı ipuçlarını bilmelisiniz.
Oyunun online olarak karşılıklı oynandığında ve yeni başlayanların oynayacağı zamanlarda, mutlaka alıştırma modu ile konuya hakim olmaları gerekmektedir. İlk başlangıç alıştırmasında, World of Warcraft karakterleri ile bezeli yeni bir deste seçilmelidir. Her karakterin kendine özel yetenekleri ve stratejileri bulunmaktadır. Deste içerisinde, tarafsız olan serilerde bulunmaktadır. Alıştırma modu ile edineceğiniz deneyim, basit kartlardan oluşmaktadır. Hearthstone’da çok çeşitli kartlar bulunmakta ve kendinize yakın bulduğunuz kahraman ve karakterin deneyim alması için, ilk zamanlarda desteniz basit düzeyde olması uygun olacaktır. Hearthstone’da daha iyi olmak ve seviye atlama sayesinde, daha gelişmiş kartlara ulaşacaksınız. Alıştırma modu düzeyinde sınıf atladıkça, yapay zekaya karşı gelişerek, hem oyunun mantığını öğrenecek, hem de gerçek oyunda kullanacağınız deneyimler kazanacaksınız. Alıştırma modu ile gelişen karakter ve destenizi, expert düzeyde desteler ile deneme oyunları oynayabilirsiniz. Bu sayede yüksek düzeyli kartların stratejilerini de, alıştırma modunda öğrenmiş olursunuz.

hearthstone
Oyunun kurallarını ve komutlarını iyi ezberlemelisiniz. Bu sayede hearthstone’da başarılı olmanın yolları konusunda, kendi stratejilerinizi geliştirebilirsiniz. Oyunun başlangıcı, deste oluşturma ile başlayacaktır. Düşük düzeyli bir yapıya sahip destenizin gelişimi sırasında, sabırlı ve dikkatli olmalısınız. Büyüler, canavarlar ve silahlarınızı kartlarınıza eklemelisiniz. Canavarlar nedir sorusuna, kartlarınızın oyun sırasında sağlık ve saldırı puanı ile güçlendiren Warcraft karakterleridir diyebiliriz. Büyülerde sağlık ve saldırı puanları bulunmaz. Silahlar için söylenecek olan ise, desteniz için seçtiğiniz sınıfın kahramanına, saldırı puanları katarak, oyun sırasında onları sahada canavarlarınız gibi kullanmanızı sağlayan, yan materyallerdir. Oyunda bir de mana havuzu bulunmaktadır. Bu havuzdan size, her oyuna başladığınızda bir mana taşı verilir ve rakibiniz ile olan seviye karşılaşmasında, sınırlamalar getirerek aşırı üstünlük sağlanmasını engeller.
Oyunun size günlük görevler verdiğini de unutmayın. Bu sayede, deneyim puanları ve altınlar kazanacaksınız. Bu altınlar sayesinde, oyun marketinden elinizde bulunmayan kartları alabilirsiniz. Market konusunda da bazı bilgiler işinize yarayacaktır. Markette paketler 100 altın karşılığında satılır ve içerilerinden rastgele beş kart çıkar. Bu paketleri bazı siteler üzerinden, gerçek para ile almakta söz konusudur. Ancak oyun içerisinden alınacak bir paket içinden, inanılmaz yetenekli bir kart çıkabilir ve para ile aldığınız paketten istediğiniz kartlar çıkmayabilir. Hearthstone’ı nasıl daha iyi oynarım sorusuna, profesyonel oyuncuların sosyal medya organları ile paylaştığı, stratejik hamleleri izlemek ve oyun alıştırma modunda daha fazla zaman geçirmek, önerisi en iyi cevap olacaktır.

One thought on “Hearthstone’da Başarılı Olmanın Yolları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir