Genel

Apple Music Sekse Teşvik Ediyor

Apple’ın yeni çıkarmış olduğu uygulamalardan bir tanesi olan Apple Music kullanıcıları sekse düşürüyor ve yüksek sesli müzik dinlemelere bağlı olarak bir çok insan bu durumdan etkileniyor. Apple Music hakkında yapılan araştırmayı şimdi sizlerle paylaşıyoruz ve işte sizlere Apple tarafından yapılan o araştırma!

Apple Music Sekse Teşvik Ediyor

Apple, Apple Music’i Sonas sayesinde çıkarttı. Yani Apple Music’in geliştiricisi ve diğer ortağı olarak şuanda Sonas gözüküyor. Sonas ve Apple aynı şekilde bir anlaşmaya giderek kullanıcılar üzerinde Apple Music ne derece ve nasıl bir etki bırakıyormuş görmek istediler ve bu konu hakkında insanları teste tabi tuttular. İlk önce 30 bin Apple Music kullanıcısını teste tabi tuttular daha sonrada 30 aileyi bu test için kullandılar.

İlk 1. haftada hiç bir şekilde sorun gözükmüyorken yani aileler hiç bir şekilde reaksiyon vermiyorken 1 hafta içerisinde aileler 8 bin adet müzik dinledi ve 44 bin saatten fazla aktivitede bulundular. 2. haftaya geçildiğinde aileler Apple Music ile birlikte yüksek sesli müzikler dinleyerek dans etmeye başladılar. Dansa bağlı olarak aileler geceleri daha fazla seks yapmaya başladılar yani ebeveynler Apple Music’ten fazlasıyla etkilendi. Diğer bir ortaya çıkan sorunsa; ”Aile bireylerinin küçük çocukları  iPhone ve iPad’lere karşı ayrı bir ilgi göstermeye başladılar.” Evet, iPhone ve iPad’lere çok fazla ilgi geliyorken ailelerin velileriyse seks yapmakla uğraşıyordu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir