Genel

Will Smith Doğruladı Bad Boys 3 Geliyor!

2000’li yolların muhteşem serilerinden olan Bad Boys, orjinal ikilisi ile geri dönüyor.

İlk olarak 1995 senesinde vizyona girmiş olan ve o dönemlerde yeni yeni yükselmekte olan Will Smith‘in kariyerindeki çok önemli taşlardan birisi olan Bad Boys, ülkemizde de oldukça büyük bir beğeni toplamıştı. Bu beğeni kitleleri çoğunlukla genç kitlelerden oluşmaktaydı zira 2003 yılında filmi çıkmış olan serinin şahane bir de oyunu mevcuttu.

Tabii aradan baya seneler geçti ama sinema sektöründe son dönemlerde görmeye gayet alışık olduğumuz eski filmlerin geri dönüşü silesine son katılan Bad Boys oldu. Aslında filmin geleceği çok öncesinden duyurulmuştu fakat başrollerde ne Martin Lawrence’ın ne de Will Smith’in olup olmayacağı kesinleşmişti. Aradan bir süre geçtikten sonra Lawrence filmde olacağını doğrulayınca gözler hemen Will Smith’e çevrilmişti; sevindirici haber ise Smith’ten geldi.

Geçtiğimiz günlerde Martin Lawrence ile bir araya gelmiş olduğunu söyleyen Smith, uzun bir süredir birbirimizi göremiyorduk ve karşılaşmış olduğumuzda birbirimize sıkıca sarıldık. O andan itibaren Bad Bosy 3‘ün geleceğini zaten ikimizde gayet iyi biliyorduk. Kesinlikle bir üçüncü film yapıyoruz. İfadelerini kullandı.

Bad Boys 3 için açıklanmış olan vizyon tarihi şuan için 17 Şubat 2017 olarak gözükmektedir.

Kaynak: ScreenRant

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir