Donanım Teknoloji

RUFUS CUFF satışa çıkıyor

Geçen yıl Indiegogo sitesinde karşımıza çıkan bir ürün olan RUFUS CUFF satışa çıkıyor. Bu siteye müracaat eden yüzbinlerce proje bulunmakta ve hedeflenen bağış miktarı toplandığında proje sahipleri projelerini hayata geçirme imkânı bulmaktadır. Rufus Cuff’ta bu projeler arasında yer alan bir akıllı saat seçeneği idi. Ancak diğer akıllı saatlerden farklı olarak 3.2 inç bir ekrana sahip olan saat oldukça fazla ilgi görmüştür. Bu alanda en büyük ekranlı saatler arasında yer alan İphone modelinin de 3,5 inç olması projenin ne kadar büyük olduğunu göstermektedir. Bu nedenledir ki hedeflenen bağış miktarının nerede ise iki katı bağış toplanmıştır.

İlk etapta 400 dolar olarak belirlenen satış fiyatı ise ön sipariş verecek bireylere özel 249 dolar şeklinde düzenlenmiştir. Bu merakla beklenen ürün kendine has özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine topluyor. 3,2 inç ekranı tam ile dev ekranlı bir akıllı saat olmasının yanında Android 4.4 sürümü bir işletim sistemi kullanmaktadır. Genelde akıllı saatler daha kısıtlı özelliklere sahip olan Android Wear’ kullanırken Rufus Cuff’ın oldukça profesyonel bir seçim yapması cihazı göz önüne çıkaran bir özellik olabilecektir. Depolama alanı olarak 32 ve 64 Gb olarak iki adet model bulunmaktadır. 1GB Ram ile de bu akıllı saat pek çok orta seviye akıllı cihaza göz kırpıyor. Gelen teknoloji haberlerinde Wİ-Fi ve Bluetooth özellikleri ile de donatılan saatte sim kart girişi de bulunmaktadır.

İos ve Android uygulamaları ile de çalışan cihaz, mükemmel bir telefon asistanı olmaktadır. Videolu görüşmeler dâhil gelen tüm aramaları cevaplayan Rufus Cuff, yapılan teknoloji incelemelerinde piyasadaki tüm akıllı saatlerin aksine çok daha profesyonel özelliklere sahip olmaktadır. Fiyat olarak ta aynı özelliklere sahip olan akıllı saatin ön siparişler sonrasında nasıl bir satış başarısı yakalayacağı merak konusu olmaktadır.

One thought on “RUFUS CUFF satışa çıkıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir