Teknoloji

Karşınızda Tesla’nın En Ucuz Otomobili Model 3

Tesla, yeni aracı olan Tesla Model 3’te uygulamış olduğun fiyat politikası ile büyük bir kullanıcı kitlesinin dikkatlerini çekmeye hazırlanmakta.

Otomobil sektöründe resmen bir devrim gerçekleştirmiş olan ve elektrikli otomobilleri kullanıcılara sevdirmiş olan Tesla, hem araç profilini, hem de buna bağlantılı olarak kullanıcı profilini genişletmekte. Bundan bir süre önce aracın fiyatı hakkında birkaç detay ortaya çıkmış, fakat bu detaylar bir kesinlik kazanmamıştı. Şimdi ise elimizde resmi ve kesin bilgiler bulunmakta.

Uzun bir süredir Tesla’nın üstünde çalışmış olduğu otomobilin sonunda fiyatı resmi bir şekilde belli oldu. Tesla’nın araçlarına baktığımız zaman sundukları şeyler şahane olsa da fiyatları ile ne yazik ki her otomobil sahibi olmak isteyenlere hitap edecek araçlar olmadığını görmekteyiz. Fakat Tesla Model 3, bu olayı ortadan tamamen kaldıracak.

Sonunda fiyatı açıklanmış olan araca sahip olmak için ödemeniz gereken miktar sadece 35.000 dolar. Tabi ki bu para çok az bir miktar değil. Fakat otomobil piyasasında sıfır bir araç almak isteyen birçok kullanıcıyı kendine çekebilmeye yetecek bir fiyat olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Kendi Twitter hesabından araç hakkında açıklamalar yapmış olan Elon Musk, Tesla Model 3’ün 31 Mart tarihinde ön siparişe sunacaklarını açıkladı. Tesla Model 3 hakkında olan bir önemli detay da aracın fiyatının satılacak olan bölgelere göre daha da aşağı çekilme ihtimali ( elektrikli otomobillere teşvik amacı için vergi indirimi uygulanmakta. )
Tabii aracın 31 Mart’ta ön siparişe sunuluyor olması hemen kullanıcılara sunulacağı anlamı gelmemektedir. Şu an için Tesla Model 3’lerin sahiplerine ulaşması 2017 tarihini bulacağı söylenmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir