Teknoloji

HTC One M10’un Kamerası ‘Çok Acayip’ Olacak

HTC’nin yakında duyuracak olduğu akıllı telefon modeli One M10’un sahip olacağı özelliklerden birkaçı @LlabTooFeR tarafından sızdırıldı.

HTC‘nin önümüzdeki ay duyurulmasını beklediğimiz One M10 modeli hakkında ilgimizi çekecek olan haberler gelmeye devam etmekte. Dün geç saatlerde cihazın hem ekranı hem de kamerası ile ilgili olarak iki önemli bilgi paylaşıldı.

Evleaks ile birlikte mobil dünyasının ağzına baktığı Twitter kullanısı olan @LlabTooFeR, cihazın hem kamerası hem de ekranı ile ilgili kesin olduğunu iddia etmiş olduğu tweet’ler paylaştı. Perfume kod isimli One M10’un 5.2 inç büyüklüğünde ve WQHD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacağını belirtmiş olan @LlabTooFeR, kamerasının sahip olacağı özelliklerden de bahsetti.

Sony IMX377 sensörüne sahip 12 MP çözünürlüğünde ön kamerası olacağını belirtilmiş olan HTC M10’u rakiplerine nazaran daha özel yapacak olan kısım ise piksel boyutunun 1.55um olması. Daha önceki birkaç modelin arka kamerasında yer almış olan UltraPixel teknolojisi yeni telefon ile birlikte ana kameraya taşınmakta ve piksel boyutları, standartların çok daha üzerine çıkmakta.

HTC, yeni telefonunda çok belli ki hem düşük ışıkta maksimum kaliteli fotoğrafların hem de odaklanma üzerine yoğunlaşmış. Lazer otofokus ve faz algılamalı otofokusun da olacağını iddia edilmiş olan HTC One M10, odak noktası kamera olan kullanıcıların ilgisini oldukça fazla çekecektir.

Cihazda yer almasını beklediğimiz diğer özellikler ise 4 GB LPDR4 RAM, Snapdragon 820 işlemci ve genişletilebilir 32 GB dahili hafıza.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir