İncelemeler Teknoloji

Huawei G7 Plus’ın İlk kamera örnekleri

Geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan Huawei G7 Plus’ın İlk kamera örnekleri gelmeye başladı. Huawei geçtiğimiz yıllarda akıllı cihaz piyasasına sunduğu Ascend G7 ile başarılı bir satış grafiği yakalamış ve mobil kullanıcıların bu yoğun ilgisi ile firma modeli daha da geliştirerek yeni bir cihaz piyasaya sunma telaşına girmişti.

Ascend G7 modelinin bir üst modeli olan Huawei G7 oldukça gelişmiş özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. İşlemci olarak 64 bit ve sekiz çekirdekli bir seçenek kullanmasının yanında Snapdragon 615 işlemcisi ile de performans olarak oldukça yüksek aralıklarda olmaktadır. Gelen teknoloji haberlerinde 3 GB Ram ve 32 GB dâhili hafıza özelliklerinin yanında micro sd kart desteği sunması ile de kullanıcılarını oldukça sevindirmişti. Kamera özellikleri ile de oldukça fazla konuşulan bir cihaz olmasında optik görüntü sabitleyici özellikleri, geniş diyaframı ve RGBW sensörleri de bulunmaktadır. Safır lens özelliği de kamera özellikleri arasında kullanılabilmektedir.

Altın, gri ve gümüş renkleri ile gelen Huawei G7, üzerinde kullanılan ana malzeme ise tamamen metal olmaktadır. Yapılan teknoloji incelemelerinde oldukça beğenilen bir model olan cihazın arka kısmında parmak izi tarayıcısı da bulunmaktadır. Performansına oranla düşük fiyatlı özelliği ile de piyasadaki pek çok rakibini geçebileceği düşünülmektedir. Pil özelliklerine baktığımız ise 3000 MAH özelliği ile sunulacağı da belirtilmektedir. Gelen ilk kamera görüntülerinde pek çok ayrıntı dikkatleri çekiyor. Arka kısımda bulunan parmak izi sensörü, kenar kısmında bulunan microsd destek kartı yuvası ile de farklı bir tasarımı ve kullanımı olacağı düşünülmektedir. İlk modele gösterilen ilginin Huawei G7 üzerinde de olması beklenmekte ve kullanıcılara sunduğu bu özellikleri ile de oldukça üst düzey bir telefon deneyimi sunacağı düşünülmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir