İncelemeler Teknoloji

HTC’nin yeni bilekliği ortaya çıktı

Akıllı cihaz piyasasının önemli isimlerinden olan HTC’nin yeni bilekliği ortaya çıktı, haberleri piyasanın yeni bir rakip kazandığının göstergesi olmaktadır. Gelen sızıntılar arasında bir süredir markanın giyilebilir teknolojiler üzerinde çalıştığı bilinmekte idi. Ancak söylentilere karşı resmi bir açıklama yapılmamış hatta bu alanda HTC’nin hiç ürünü olmadığı göz önüne alınırsa nasıl bir performansla kullanıcılarının karşısına çıkabileceği de merak konusu olmakta idi.

Mart Ayında düzenlenen Dünya mobil kongresinde karşımıza çıkan HTC Grip’in tanıtımları yapılmıştı. Yapılan tanıtımların ardından henüz piyasaya çıkış tarihi açıklanmamıştı. Aylardır ertelenen bu tarih gelen son teknoloji haberlerine göre HTC tarafından iptal edildi. Ancak gelen sızıntılar HTC’nin bu alanda vazgeçmediğini gösteriyor. Yeni bir akıllı bileklik hazırlığında olan firma, FCC tarafından onay alınan bir akıllı bileklik modeli olan HTC 2PPN model numarası ile piyasalara girecek gibi görünüyor. Amerika belgelendirme kuruluşunda onaylanan bu belge ile yeni bir akıllı bileklik girişimi ile karşı karşıya olabiliriz. Tanıtımları yapılan HTC grip’te bulunan 1,8 inç ekranın OLED özellikleri bulunmakta ve kavisli ekranı ile oldukça şık seçenek olmakta idi. BU yeni üründe aynı özelliklerin kullanılıp kullanılmayacağı ise hal net değil.

Fibrit, Xoiami Mİ Band, Javebone Up gibi ekonomik fiyatlı bileklikler arasına yeni bir model gelebileceği düşünülüyor. Tayvanlı üretici, gelen raporlardaki bilgilere göre günlük spor aktivitelerinin takibi özelliklerinde yeni bir ürün hazırlığında olduğu için aynı tarz ekran kullanabilecektir. Yapılan teknoloji incelemelerinde cihazda nabız ölçer sensöründe bulunulacağı tahmin ediliyor. İşletim sistemi olarak İos dahil tüm Androidlerde de kullanılabileceği tahmin edilen cihazın çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Gelecek yıl giyilebilir teknolojiler arasında da yeni ürünler görebileceğiz.

One thought on “HTC’nin yeni bilekliği ortaya çıktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir