İncelemeler Teknoloji

Galaxy S7 İçin Yayımlanan Reklam, Cihaza Gelecek İki Yeni Özelliği Doğruladı

Samsung’un Endonezya kanadından gelmiş olan yeni reklam videosu, Galaxy S7’nin yeni saihp olacağı iki özelliği doğrulamış oldu.

Samsung’un yeni Galaxy telefonlarına gelecek özelliklerinden biri olan su geçirmez özelliği bas bas bağırılmaktaydı. Şirketin Endonezya kanadında yayınlamış oldukları yeni reklam filmi, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge‘in suya karşı dayanıklı olacağını net bir şekilde göstermektedir. Yayımlanmış olan reklamda, ülkenin bilindik okçularından olan Dellie Threesyadinda’nın telefonu yağışlı bir havada antrenman yaparken kullandığını görmekteyiz.

Bunun yanı sıra telefonun kablosuz şarj özelliği de geleceği gözükmekte fakat zaten Galaxy S6’larda bu özellik vardı, bu yeni değil ki ? diyebilirsiniz. Yeni Galaxy telefonlar bir öncekilerden faklı olarak kablosuz hızlı şarj özellikleri ile birlikte gelecek olması. Galaxy S6’lar kablo kullanıldığı zaman hızlı şarj olabiliyor fakat kablo kullanılmadığı zaman hızlı şarj edilemiyordu. Bir tek Galaxy Note 5 ile birlikte tanıtılmış olan Galaxy S6 Edge + modellerinde vardı.

Kablosuz hızlı şarj ile 3600mAh‘lık batarya bir araya geldiği zaman, Samsung’un yeni Galaxy serisinin batarya ömrünün üzerine ne için bu kadar fazla düştüğünü rahatlık ile anlayabiliyoruz. Bunun üzerine bir de suya karşı dayanıklı olmasını sağlayacak olan IP ( büyük ihtimal 68 ) sertifikası eklendiği zaman ortaya gerçekten çok şahane bir cihaz çıkacak gibi durmakta. 21 Şubat’ı deliler gibi bekliyor olacağız, bakalım daha fazla sürpriz ile karşılaşacak mıyız.

https://youtu.be/EHaxUZPyomg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir