Teknoloji

çocuklar için yeni teknolojik saatler

İnternet ortamında yepyeni bir haber sızıntısı daha teknoloji seven insanların karşısına çıkmıştır. Çıkan haberler bu defa, LG markasının çocuk kullanıcılara ilişkin hazırlanan iki farklı saati ilk kez internet kullanıcılarının beğenisine sunulduğuyla alakalıdır. Renkli bir görünüme sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çeken çocuklar için yeni teknolojik saatler, Verizon logosuna sahip olmakla birlikte büyük olasılıkla bu markaya özel olarak hazırlanacaktır.

LG markası, daha önceden de ‘LG GizmoPal’ adını verdiği ve çocuk kullanıcılara yönelik şekilde hazırladığı ürününü Verizon logosu kapsamında satışa sunmuştur. Basit ve kolay bir tasarımı olan bu ürünler, bir hoparlör ve tuşa sahip durumdaydı. Ek olarak takip sistemi de mevcuttu. Ayrıca teknoloji haberlerine damga vuran bu takip sistemi sayesinde çocuklar ve aileleri arasında olan iletişim kopmaması amaçlanmıştı.

Ayrıca LG GizmoGadget ve LG GizmoPal 2 ise, tahmin edildiği gibi çok daha gelişmiş özelliklerde cihazlar olarak piyasaya sunulacaktır. Ancak henüz teknoloji incelemeleri sonucunda resmi bir duyurunun olmadığı belirtilmelidir. Yine de bu ürünlerin çok yakın bir zaman içerisinde büyük olasılıkla da yılbaşı tatil sürecinde satışa sunulması beklenmektedir.

One thought on “çocuklar için yeni teknolojik saatler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir