İncelemeler

Huawei markasının yeni güncellemeleri

Bazı akıllı telefonlar için yeni güncelleme tarihini belirlemiştir. Honot ailesine bağlı olan akıllı cep telefonların hangi tarihte Marshmallow güncellemelerini almaya başlayacağını da duyurmuştur. Teknoloji haberleri arasında önemli bir yer tutan bu güncelleme hakkında bazı bilgiler de mevcuttur. Geride bıraktığımız günlerde Huawei markası, Android 6.0 Marshmallow yol haritasını da kullanıcılarına sunmuştu.

Fakat Huawei markası, hangi cihazın hangi tarihte Marshmallow sürümüne güncelleneceğini de kesin bir şekilde aktarmamıştı. Bu güne geldiğimizde ise bu konuyla alakalı yepyeni bir gelişme yaşanmıştır. Huawei markasının yeni güncellemeleri de bu doğrultuda merak uyandırmıştır. Honor modellerinin tam anlamıyla hangi tarihte güncellemeyi almaya başlayacağını internet üzerinden duyurmuştur.

Resmi hesap üzerinden yapılan duyuruya göre, Honor 6 Plus, Honor 6, Honor 7, Honor 4x ve 4c modelleri de Şubar 2016 tarihi ile beraber Marshmallow güncellemesini de almaya başlayacaktır. Teknoloji incelemeleri arasında yer alan bu bilgilerin yanı sıra, şirketin Mate S ve P8 modelleri gibi üst düzey modellerinin de sene sonuna kadar süreçte Marshmallow güncellemelerini alması beklenmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir