İncelemeler

Samsung S7 modelinde yenilik

Samsung markasının yepyeni akıllı cep telefonuyla alakalı sürekli olarak yeni bilgiler ulaşmaya devam etmektedir. Son olarak geçen haftalarda çıkış tarihini netleştiren Galaxy S7 modelinin hakkında şimdi de ses getirecek ve yepyeni bazı iddialar da mevcuttur. Samsung S7 modelinde yenilik yapılması planlanmaktadır.

Galaxy S7 ile alakalı ulaşan bilgiler arasında da cihazın kamera özellikleri yer almaktadır. Samsung markası, gözünü kamera performansının test edildiği kaynaklarda zirvede yer alan Xperia Z5 modelinin kamera sensoruna dikmiştir. Hatta bazı teknoloji haberlerinde Samsung markasının cihazda uygulanan IMX300 sensoruna amiral gemisi modeli olan Galaxy S7 modelinde de kullanmak istediği belirtilmiştir.

Bu konuyla alakalı somut adımlar atmayı düşünen Samsung markasının kısa bir zaman sonra bu durumla ilgili olarak Sony markasının kapısını çalacağı düşünülmektedir. Teknoloji incelemelerinde ise, Sony markasının kamera sensoru alanından iyi durumda gelirler elde etmeye devam edeceği söylenmektedir. Bu konuda yepyeni yatırımlar yapmayı eksik etmeyen Sony markası, kısa bir zaman önce Toshiba markasının kamera sensoru kısmını satın almak için çalışmalara başlamıştır.

One thought on “Samsung S7 modelinde yenilik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir