Nasıl Yapılır

YouNow Canlı Yayın Nasıl Yapılır

YouNow uygulaması gerçekten harika bir eğlence ve Canlı yayın uygulaması. Akıllı telefonlar üzerinden, herkese “ Canlı Yayınlar” yapmak mümkün olurken, daha fazla kişinin sizin yayınları izlemelerine de olanak sağlarsınız. Son derece iyi ve son derece ileri düzeyde bir eğlence uygulaması. YouNow üzerinde ilk olarak hesap açılması gerekmekte. Bunun içinde, “ Twitter, Facebook ve Google+” hesaplarınızdan biriyle de olsa bu uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra, hangi hesap üzerinden bağlanmışsanız, o sosyal grup üzerinden arkadaşlarınıza ulaşırsınız. Bu nedenle, en fazla arkadaş çevreniz hangi hesap üzerindeyse, oradan bağlantı kurun.

Canlı Yayın Yapma

Bu uygulamanın amacı Canlı yayınlar yaparak, daha fazla kişiye hitap etmek. Bu nedenle de canlı yayın yapmayı öğrenmek gerekiyor. İlk olarak, Ana tema resmi oluşturun. Yani ortada olan büyük alana güzel ve özel olan bir ekran görüntüsü ekleyin. Canlı yayın yaparken bu resim gösterilecek. Sonrasında, bilgilerin altında yer alan “ NOW ” yazan yere tıklayarak, canlı yayın sayfasına gelin. Burada yapılan canlı yayınları görürken, aynı zamanda kimlerin online olarak yayına hazırlandıklarını da görebilirsiniz.

NOW Yazan yere tıkladıktan sonra, kendinizde yayın yapabilirsiniz. Ama bunun için bir Nick belirleyin. Yani yayına göre bir etiket. Bu belirlemeden sonra artık dilediğiniz şekilde canlı yayın yaparak, çevrenize güzel bir şekilde yayın sinyali verin.

One thought on “YouNow Canlı Yayın Nasıl Yapılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir