Teknoloji

Apple Watch 2’nin çıkış süresi netlik kazandı

Akıllı cihaz piyasalarının açık ara önde markası olan Apple, Apple Watch akıllı saati piyasaya sunduktan sonra kullanıcıların meraklı bekleyişi bir sonraki model için olmaya başlamıştı. Şimdiler ise Apple Watch 2’nin çıkış süresi netlik kazandı ve merakla beklenen açıklamalar gelmiş oldu.

Apple çok uzun zamanlardır Quanta tedarikçi firması ile çalışmaktadır. Ve bu firmadan gelen önemli haberler Apple Watch 2 bekleyenleri için çok önemli olmaktadır. Quanta’dan gelen teknoloji haberlerine göre bu yeni modelin çıkış tarihi 2016 yılının ikinci çeyreğinde olacak gibi görünmektedir. Daha önce de konu ile alakalı sızıntılar gelmişti. Ve yapılan açıklamalarla gelen sızıntılar aynı yönde olması haberleri doğrular nitelikte olmaktadır. Apple Watch ilk aşamada sınırlı sayıda piyasaya sürülmüştü. Aynı sistemin bu yeni modelde de kullanılabileceği düşünülüyor. Barry LAM’a göre ise Apple çalışmalarını hızlandırarak gelen talepleri çok daha hızlı karşılayabilecektir. Özellikle 2016 yılının üçüncü çeyreğinde bu çalışmaların hız kazanması bekleniyor.

Apple’ın kullanıcılarını üzen tek noktası ise izlediği yüksek fiyat politikası olmaktadır. Watch 2 için aynı şekilde yüksek fiyatlı ürünler sunup sunmayacağı bilinmese de ilk modeline göre çok fazla fiyat düşüşü yapılacağı da düşünülmemektedir. Yapılan teknoloji incelemelerinde Apple Watch mükemmel özellikleri ile oldukça yüksek bir ilgi görmüştü. Bütün bildirimleri anlık bir şekilde ekrana alarak yanıtlama imkanı veren cihaz, pek çok farklı modelle piyasalara giriş yaptı. Özgün tasarımları, şık konsepti, film izleme özelliği, rehberli turları ile bu akıllı cihaz tam bir profesyonel. İstediğiniz kayışı kullanma imkanı vermesinin yanında Apple cihazlarınızla kurduğu mükemmel etkileşim ile çok daha mükemmel deneyimler ortaya koymuştur. Artık yeni cihazın sızıntıları konuşulmaya başlandı ve elimizde olan teknolojilerin bir adım ilerisi oldukça fazla merak edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir