Sponsor Yazılar

Yabancı Dizi İzle

İzlemeniz gereken en iyi önerileri sizler için derledik öne çıkan tavsiyelerimizi inceleyerek izlenmesi ihtiyaç duyulan dizileri seçebilirsiniz. Birçok kategoride yer edinen diziler olduğu için genellikle tercihlerimizi maksimum izlenen ve en iyi puanları almış diziler arasından seçilerek oluşturulmuştur. Listemizde çok bilinen yabancı diziler, maksimum izlenenler ve azca bilenenler başarılı diziler şeklinde biroldukça unsur değerlendirilmiş, yeni başlayanlar, genel izleyiciler, profesyoneller ve master yapmış olanlar için tavsiyelere yer verilmiştir.

Yeni Başlayanlar için yabancı dizi önerileri

Eğer dizi izlemeye yeni başladıysanız öncelikle bu alanda efsaneleşmiş malum popüler dizileri izlemenizi tavsiye ederiz. Bitmiş ve geçindiren izlediğinizde pişman olamayacağınız türden diziler yer almıştır. Aralarında fantastik, bilim kurgu, drama aksiyon gibi biroldukça kategoriden lider diziler alınarak hazırlanmıştır.

Arrow

Bir suikastin peşinden babasını kaybeden Oliver Queen bir ıssız adaya düşerek hayatta kalmayı başarır ancak adada onu bekleyen daha büyük tehlikler vardır. Devlet gizli saklı proje ve silahlarının denemesini yaptığı bu adada hayatta kalma mücadelesi verirken biroldukça kabiliyet edinecektir ve kurtulduğunda yaşadığı şehri kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.

The Flash 2. Sezon 1. Bölüm

Arrow yapımcılarının hazırladığı yeni dizi uzun yıllar ekranlarda kalacak benzer biçimde duruyor. Şehirde meydana getirilen bir bilimsel deneyin peşinden büyük bir patlama yaşanır ve bundan etkilenen insanlar meta-human yani yarı insan – yarı süper güçlü canlılara dönüşür. Bu güçler her insanda değişiklık gösterebildiği gibi bunu kötü fakatçlar için kullanacak olanlarda vardır.

Breaking Bad 5. Sezon 1. Bölüm

Yabancı dizi önerileri arasında ne olursa olsun izlenmesi gereken yapımlardan biridir. Sürem finali yapmış en iyi dizilerden bir tanesi, alınında emsalsiz kendini kanıtlamış olan yapım suç, drama ve trajedi kategorisinde izlemenizi önerdiğimiz dizilerin başlangıcında geliyor. Bir kimya öğretmeni, kansere yakalandığın öğrenince hayata bakış açısı değişmiştir. Hayatında kısa bir süre kalmışken hızlı para kazanma hırsı ile yasa dışı işlere adım atar, öğrencisi ile meth pişirip satmaya başlaması ise hayatlarının en büyük dönüm noktası olacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir