Sponsor Yazılar

SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNESİ FİYATLARI

Samsung Çamaşır makinası

SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNESİ FİYATLARI

            Samsung marka olarak genelde teknoloji markası olarak bilinir. Ancak beyaz eşya alanında da oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olmaktadır. Bu alanda kalite özellikleri ile bilinen ürünler arasında Samsung çamaşır makinesi modelleri bulunmaktadır. Farklı renk aralıklarında yer alan seçeneklerde farklı özellikler ve kullanım şekilleri de bulabilmek mümkün olmaktadır. En standart modeller içerisinde A+++ enerji sınıfı özelliği yer alıyor. Bunun yanında farklı yıkama kapasiteleri bulunmakta ve 7 kg başlayan seçeneklerle sunulmaktadır.

1200 devir hızı da başlangıç olarak kabul edilebilen değerler arasında yer alıyor. Eco Buble teknolojisi, akıllı sensör ile yıkama teknolojisi de en beğenilen özellikler arasında yer almaktadır. Teknoloji devi modellerinde genel olarak buz mavisi led ekranlar kullanmakta ve bu ekran üzerinden programlar takip edilebilmektedir. Elmas kazanı uzun yıllar kalite sunacak ve hijyenik yıkama metotları sunacaktır. Voltaj koruma özelliği ile olası sorunların önüne geçilebiliyor ve Samsung çamaşır makinesi modellerinde otomatik yük dağıtım sistemi ile makinenin yıkama esnasında çok daha verimli sonuçlar almasını sağlıyor Bunun yanında çocuk kilidi mutlaka bulunmakta ve 15 dakika gibi kısa süreler içerisinde yıkama programları bulunmaktadır.

Kolay ütüleme sağlayacak fonksiyonları da yer almakta ve http://www.bizdeuygun.com/samsung-camasir-makinesi adresi üzerinden ekonomik aynı zamanda uygun ödeme şartları sunan seçimler yapabilmek mümkün olmaktadır. İhtiyacınıza göre yük kapasitesi, program seçenekleri, devir hızı gibi özellikleri farklı modeller arasından tercih edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir