Sponsor Yazılar

EN TARZ CEKET MODELLERİ

EN TARZ CEKET MODELLERİ

EN TARZ CEKET MODELLERİ

            Beyler bayanlar kadar renkli giyinmeye alışık olmasa da ceket modelleri arasında seçilen farklı renkler ile modern tarzlar elde edilebiliyor. İster kot, isterseniz de kumaş pantolonlar ile kombine edilebilecek ceketler spor ya da klasik modellerle sunulmakta ve kravat, mendil ve kemer üçlüsü ile de uyum yakalandığında özel bir kombine elde edilebiliyor. Gri renkli klasik kesimlerden oluşan çift düğmeli modeller siyah pantolonla mükemmel uyum sağlayabildiği gibi bordo renkli pantolonlar ile de şık bir uyum ortaya çıkarabilecektir.

Hardal sarısı ceket modelleri ise son dönemlerin modern çizgilerini oluşturmaktadır. Bu alanda cep kısımlarında kullanılan hafif kahve detaylar ceketlerin tasarımlarında hoş ifadeler meydana getirebilecektir. Bu tür bir model yeşil bir pantolon ve kahve tonlarındaki bir ayakkabı ile kombine edilir. Damatlık hariç tüm günlük ve özel kullanımlara özel spor bir tarz bu şekilde elde edilebilmektedir. Bu tür modellerde kravat kullanımları uygun olmaktadır. Çok farklı modeller ve çok farklı kombineler bu alanda çıkabilir. Kol trikolu ya da kol torba cep modellerinde düz yakalı modellerde farklı çizgiler sunacaktır.

Düz renk modellerin yanında çizgili modellerde oldukça iddialı tasarımlar ortaya çıkaracaktır. Yakalarda bulunan mendile uyumlu kravatlar seçildiğinde de hoş ve kibar bir uyum elde edilecektir. Bu alanda ekonomik fiyat aralıklarında kaliteli seçimler yapmak için http://www.wessi.com/erkek-ceket adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir