Sponsor Yazılar

EN UCUZ ÖZEL JET KİRALAMA HİZMETLERİ

Özel jet

EN UCUZ ÖZEL JET KİRALAMA HİZMETLERİ

            İş seyahatlerinizde yoğun programlar arasında mesafeleri kısaltmak için özel jet kiralama hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Planlanan yolculuklarınızın ekibiniz ile birlikte çok daha keyifli geçmesi için jet seçenekleri arasından seçimler yaparak seyahatinizin tamamen size özel olmasını sağlayabilirsiniz. İş jeti olarak kiralanabilecek uçak modelleri küçük uçaklar olmakta ve en fazla 19 yolcu kapasitesine sahip olmaktadır.

5 yolcu kapasitesine sahip maksimum lüks kabinleri bulunan özel jet seçenekleri ile yolcuklarınızın çok daha size özel olmasını sağlayabilirsiniz. Bu alanda hizmet talepleriniz anında değerlendirilmektedir. Esnek uçuş planları oluşturuluyor, sonrasında ise bunlardan kendiniz için en uygun olan seçeneği tercih ederek seyahat tarihinizi belirlemeniz isteniyor. Bu alanda taleplerde bulunmak için iletişim kısmında sunulan formu doldurabilirsiniz. Firma yetkilisi iseniz bu alanda bilgiler vermenin yanında kişisel ve iletişim bilgilerinizi, varsa notunuzu da bu forma iliştirerek hizmet taleplerinizi yapabilirsiniz.

Modern kabinler, size özel hizmetler, seyahat tarihini seçebilme imkânı ile Merkür Grup müşterilerine daima en kaliteli hizmetler sunmaktadır. En yüksek uçuş standartlarını sunmak için tasarlanan bu hizmetler için http://ozelucakkirala.net/ bu adresi ziyaret edip bilgi alabilirsiniz. Özel jet kiralama hizmetleri dışında ambulans uçaklar sayesinde dünyanın istediğiniz alanına hastalarınızı anında uçurabilirsiniz. Oluşması muhtemel komplikasyonlara karşılık her türlü tedbirin alındığı uçaklar içerisinde hastalarınızın son derece rahat ve sorunsuz bir şekilde uçması sağlayacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir