Sponsor Yazılar

Göztepe Arçelik Servisi’ne Sorduk;

Arçelik Buzdolabından Rüzgar Sesi Geliyor

Gelişmiş ve son derece özel bir teknolojiyle üretilen Arçelik buzdolapları, kullanılan coğrafyanın özelliklerinin de hesaba katıldığı bir geliştirme ve üretim süreci vardır. Bulunulan coğrafik bölgenin ortam ısısı değerlerine göre, en doğru performansı sergilemek üzere geliştirilmiş cihazlar, soğutma işleminin gerçekleştirilebilmesi için fan kullanırlar. Bu durum belirli periyotlarda rüzgar sesine benzer bir üfleme sesinin duyulmasına enden olur ve normal bir çalışma sesidir. Ortam sıcaklığının artması veya buzdolabının iç sıcaklığının çeşitli nedenlerle düşmesi sonucu, daha fazla çalışması gereken cihazlarda, bu rüzgar sesi doğal bir şekilde daha fazla duyulacaktır.  Bununla birlikte, ses rahatsız edici boyutlara ulaşmışsa veya normal çalışmadığından dolayı herhangi bir endişe duyuyorsanız, Göztepe Arçelik Servisi çağrı merkezine bir acil hizmet talebi çağrısında bulunabilirsiniz.

Arçelik buzdolapları, belirli bir sıcaklık değerine ulaştığında otomatik olarak çalışmayı durduran, buzdolabının kapağının açılması veya uzun süre açık kalması, ortam sıcaklığının artması ve benzeri durumlarda yeniden devreye girerek, ayarlanmış olan sıcaklık değerine ulaşıncaya kadar yüksek bir performansla çalışır. Buzdolabınızın sürekli bir şekilde çalışması normal bir durum değildir ve bunun nedenlerinin araştırılması gerekir. Sürekli bir şekilde çalışan buzdolaplarının öncelikle konumunun ısı kaynaklarına yakın olup olmadığı veya doğrudan güneş alan bir konumda bulunup, bulunmadığı kontrol edilmelidir. Bu konuda herhangi bir tespitte bulunamadıysanız, cihazınızın kapaklarının herhangi bir nedenle açık kalıp kalmadığını kontrol etmelisiniz. Tüm kontrolleriniz sonucunda gerekli çözüme kavuşamadıysanız, Küçükyalı Arçelik Servisi, Teknik servis personellerinden teknik yardım talebinde bulunmanızı öneririz.

Buzdolabınızın sürekli çalışması sonucu oluşan fazladan enerji harcaması ve aynı zamanda yoğun çalışmaya paralel olarak buzdolabınızın yıpranması gibi olumsuz sonuçların önüne geçebilmek için, cihazınızın sürekli çalışmasının nedenini tespit edilmesi ve soruna çözüm oluşturulması gereklidir. Sorunla ilgili olarak başvurduğunuz Bostancı Arçelik Servisi, en kısa süreler içerisinde sorunun tespiti ve gerekli çözüm işlemlerinin yapılmasını sağlayarak, cihazının normal çalışma sürecine dönmesini yardımcı olacaktır. Her gün ve her saat olmak üzere çağrı merkezine bırakabileceğiniz hizmet talepleriniz, kuruluşumuzun ilgili birimleri tarafından en kısa süreler içerisinde yanıtlanarak, ihtiyacınız olan teknik yardım tarafınıza ulaştırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir