Oyunlar

Twitch Yayıncıları ve Kavgaları

Twitch.tv gelişmesi ile birlikte ülkemizde de pek çok insan yayın yapmaya ve buradan ciddi anlamda para kazanmaya başladı. İlk başlarda yayıncılar birbirleriyle iyi geçinip, hatta destek verirken şimdilerde çok büyük kavgalar yapıyorlar. Bu kavgaların oluşmasında da tabi ki izleyici kitlesi büyüklüğü ve daha fazla izlenme arzusu yazıyor.

OxiChampion ve zeoNNN Kavgası

Başlar çok iyi anlaşan bu iki yayıncı, daha sonrasında yayın vakitleri üzerinden kavga edip, büyük tartışmalara sebep oldu. Tabi iki yayıncının da hayranları duruma eklenince işler iyice karıştı. Görülen o ki bu kavgalar onlara daha fazla izleyici kazandırdı.

Krank ve UNLOST Tartışması

CS:GO ESL turnuvaları BAZE TV üzerinden yayınlanıyordu ve bu resmi olarak BAZE’in göreviydi. Fakat bu UNLOST kendi kendine ESL maçlarını yayınlamaya karar verdi. Krank’ta bu duruma sinirlenerek UNLOST Twitch kanalını kapattırdı. Fakat ikili daha sonrasında barışarak bu küslüğe bir son verdi.

JesusChrist ve zeoNNN Kavgası

Melih Uçar nam-ı değer JesusChrist, Oxichampion ve zeoNNN kavgasında safını OxiChampion olarak belirledi ve zeoNNN’a çeşitli ithaflarda bulundu. Bunun neticesinde de zeoNNN ve Melih Uçar arası açıldı ve hala da ikisinin arası düzelmiş değil.

ANaKiinN vs OxiChampion, Jahrein, Jesuschrist, AllahdiyenRiven

Evet, bire karşı dört gibi bir atışma oldu. Hatta birçok yayıncının ANaKiinN’e tavır aldığını da söyleyebiliriz. Ünlü yayıncılar daha bu piyasaya yeni çıkan ANaKiinN’i acıtasyon yapmakla suçladı. Bunun neticesinde komik atışmaları gördük. Fakat bu tartışmalar ANaKiinN’in izleyici sayısını arttırdı.

One thought on “Twitch Yayıncıları ve Kavgaları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir