Oyunlar

GTA 5 Hileleri ve Sistem Gereksinimleri

GTA 5 Sistem Gereksinimleri ve GTA 5 hileleri ile ilgili tüm içeriklere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu güne kadar GTA 5‘in PC‘ye çıkmaması ile ilgili bir çok site oyun haberleri yazdı ve en sonunda bilgisayarlarımız için piyasaya sürüldü. Peki sizce sisteminiz bu oyunu rahat bir şekilde açabilir mi? Bunu öğrenebilmenizin tek yolu GTA 5 Sistem Gereksinimleri içerisinde verilen ekran kartı ve işlemci modellerini kendi modelleriniz ile karşılaştırmak. Bilindiği üzere GTA 5 mükemmel grafiklere sahip inanılmaz bir oyun. Tamamen devasa ve açık bir haritaya sahip olması da aslında sistem gereksinimlerini artıran en önemli unsurlar içerisinde yer alıyor. Oyunun minimum gereksinimlerinde bizlerden en düşük Nvidia 9800 GT veya 1 GB AMD HD 4870 ekran kartı modelleri istenilmiş. Bu ekran kartları bile standartın üzerinde modeller ve sadece açılması için isteniliyor. Yani ortalamanın üzerinde bir ekran kartı bile bu oyunu akıcı bir şekilde oynamanızı sağlayamayabilir.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri

Tecrübeli hatun bir başkadır diyorsanız, istanbul olgun escort kadınlar tam da size göre.

Bu nedenlerden dolayı hemen önerilen gereksinimlere bakıyoruz. Burada da bizlerden istenilen ekran kartı modelleri Nvidia GTX 660 ve AMD Radeon HD 7870 ‘ye yükseliyor. GTX 660 üzerinden yorum yapmamız gerekirse GTX serisinin orta sınıflarından birisi olduğunu söyleyebiliriz. Nvidia GTX serisi en son seri ve bu nedenle oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmeniz için kesinlikle yeni bir ekran kartına ihtiyacınız var. Aksi halde iki yıllık bir bilgisayar düşünelim. Bu bilgisayarın sistemi döneminin en iyisi olsa bile GTA 5 kesinlikli düşük ayarlarda ancak açılacaktır.

GTA 5 Hileleri ve Şifreleri

İşlemciye baktığımızda GTA 5 için en düşük Intel Core 2 Quad veya AMD Phenom 9850 modelleri istenilmiş. İşlemci yönünden bana kalırsa standart bir i5 işlemci ile oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Zaten her oyunda olduğu gibi sistem gereksinimleri içerisinde ilk bakmanız gereken yer ekran kartı olmalı. Çünkü grafik yükünü en çok omuzlayan ekran kartıdır. Daha sonra ise bu yükün az bir kısmını (%30 diyebiliriz) işlemci alır. Zaten işlemcide önerilen olarak da 3.2 GHZ frekansında çalışan Intel Core i5 3470 modeli yazılmış.

Peki diyelim ki sisteminiz yeterli ve oyunu sorunsuz bir şekilde açtınız. Bir yerden sonra her GTA oyuncusu gibi sizinde hile yapmanız kaçınılmaz olacaktır. Aslında oyun hileleri gerçekten kötü bir durum. Fakat söz konusu GTA 5 gibi bir oyun olunca bir jet uçağına binmek veya ölümsüz olup katliam yapmak gerçekten eğlenceli. Bu nedenle Bozuktuş üzerinden GTA 5 Hileleri ile ilgili tüm içeriklere kolayca ulaşabilirsiniz.

One thought on “GTA 5 Hileleri ve Sistem Gereksinimleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir