Nasıl Yapılır

İstenmeyen Numaralar Nasıl Engellenir

Türkiye üzerinde son zamanlarda “ Gizli ve İstenmeyen” numara çılgınlığı son surat devam ediyor. Ama emin olun bununda bir çaresi var. Engelleme ve Erişim İzni vermeme konusunda doğru yöntemler kullanırsanız eğer, kesinlikle numaraları anında engellersiniz. Bu sayede sizi rahatsız eden her türlü dış etkene karşı da savaş açmış olursunuz.

Truaceller Uygulaması

Bu uygulama o kadar sağlam ve o kadar kendinden emin bir uygulama ki, kullandığınız zaman zaten direkt olarak özelliğini anlayacaksınız. İstenmeyen türden olan yabancı kaynaklı numaralardan, size gelen mesajlara kadar birçok konuda engelleme yapmakta. Artık bu sayede sizde kolaylıkla engelleme yaparak, çok daha temiz bir telefon kullanacaksınız. Truaceller uygulamasını telefona indirin.

Menüye girdiğiniz zaman, aslında her şey orada basitçe ekrana yansır. Ana menüde sizin rehber listeniz yer alır. Buradan rehberde sizi rahatsız eden bir kullanıcı varsa, numarasını anında engelleriniz. Bunu yaptığınız zaman size mesaj da gelmez. Ayrıca, Uygulama size gelen aramalarda, eğer sizde numara kayıtlı değilse, kimin aradığını gösteren bir özelikte vardır. Yabancı numaralar ve Avrupa Numaralar da dahil olmak üzere, size gelen her türlü uygulamayı anında engelleme özelliği artık bu sayede telefonlara taşınmış oluyor. Truaceller uygulaması sayesinde, telefonu kolaylıkla kullanmak ve yabancı numaralardan kurtulmak size büyük bir rahatlık verecek.

One thought on “İstenmeyen Numaralar Nasıl Engellenir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir