Nasıl Yapılır

iPhone 5s Telefon Açılmıyor Nasıl Yaparım

Apple Modelleri her zaman farklı ve her zaman yeniliğe açık bir telefon modeli. iPhone 5s modelinde yer alan yüksek performans ve daha yüksek işletim sistemi özellikleri gibi durumlara baktığınız zaman, telefonun ne kadar mükemmel olduğunu anlamış oluyorsunuz. Ayrıca, telefonda üstü bir performans ve daha yüksek verimlilik söz konusu.
Kullanıcılardan bazen şu soru gelmekte; “ iPhone 5s telefonun biranda kapandı ve ne yapsam açılmıyor.” Bu sorun bu model için gerçekten sıkıntılı bir sorun. Ama  bununda bir çözüm yolu elbette var. iPhone 5s modelinde yer alan bu sorun yüzünden, telefonun dengesi bozuluyor ve telefon işlemez bir hale geliyor. iPhone 5s modelinde bu sorun oluyorsa;
“ Telefonun “ HOME” yerine ve “ Güç Tuşuna” uzun süre basılı tutun. Bazen bu 5-6 saniyeyi de bulabilir. Bu nedenle asla işlemi yarıda kesmeyin. Basılı tutmaya devam edin. Bu işlem sonrasında “ Apple Logosu” gelecektir. Buradan artık yönlendirme yollarıyla beraber telefonu açmanız için size seçenekler sunulur. Sizde bunları kullanarak, telefonu tekrar başlatabilirsiniz. Telefonu açmak için bu yol en garanti yol. Apple logosundan sonra “ IOS Ayarlarının” yer aldığı bir menü gelir. Burada mutlaka “ RESTART” yazan yer vardır. Orayı kullanarak da, telefonu yeniden başlatabilirsiniz.

2 thoughts on “iPhone 5s Telefon Açılmıyor Nasıl Yaparım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir