Nasıl Yapılır

İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Nasıl Silerim

İnstagram kullanıcıları her geçen gün artarken, yeni özellikler ve daha yenilikçi çevrelerle beraber, uygulamayı büyük bir zevkle kullanıyorsunuz. Bu sayede, İntagram üzerinden birçok kişiyle irtibat kurarak, Ünlüleri de takip altına alıyorsunuz. İnstagram Hesabını Silmek isteyenler de oluyor. Telefondan Uygulamayı kaldırdığınız zaman hesap kalıcı olarak silinmez arkadaşlar. Kalıcı olarak silmek için, resmi siteye gitmeniz gerekiyor.

https://instagram.com/accounts/remove/request/

Yukarıdaki Link, direkt olarak “ İnstagram Silme” sitesi üzerine sizi götürür. Burada önünüze “ Hesabınızı Neden Sileceksiniz” sorusu size sorulur. Buna en mantıklı cevabı vererek, kalıcı bir şekilde artık hesabınızı silmiş olursunuz.

Seçeneklerden size yakın olanı seçtikten sonra, artık son kısma geleceksiniz. Hesabı Kalıcı Olarak Sil butonuna tıklayarak, bu işlemler sonucunda hesabınızı aktif bir şekilde silmiş olursunuz.

İnstagram Uygulaması sizi bu konuda fazla bekletmez. Yani mantıklı birkaç seçeneğini seçtiğiniz zaman, kalıcı olarak hesabınız silinmiş olur. Bu sayede, fazla işleme gerek kalmadan, son derece kısa ve kolay adımlarla hesabı artık silmiş olacaksınız. Kesinlikle, Telefondan uygulama kaldırma gibi bir şey yapmayın. Bunu yapmanız, hesabınızı kalıcı olarak silmez. Sadece telefondan kaldırmış olursunuz. Ama Uygulama içinde hala aktif olarak gözükürsünüz. Resmi İnternet sitesinden kalıcı ve daha temiz bir şekilde Hesabınızı kalıcı olarak silersiniz.

2 thoughts on “İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Nasıl Silerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir