Nasıl Yapılır

Iphone’larda Gereksiz Dosyalar Nasıl Silinir?

Iphone kullanıcılarının en  büyük problemi  biriken gereksiz dosyaların sağlamış olduğu yavaşlık. Zamanla kullanıma bağlı olarak bu süreç içerisinde gereksiz dosyaların cihaz içerisinde birikmesi bazı sorunları beraberinde getiriyor. Depolama sorunu uyarısı pek çok kullanıcıyı olumsuz etkilemekte ve canını sıkmakta. Telefona indirilen her uygulama belirli bir alan kaplıyor. Ancak gereksiz dosyaların ortadan kaldırılması cihazda yer kazanmak açısından etkili olabilir.

Gereksiz dosyaların silinmiş olması cihazın hızlı bir şekilde çalışması için oldukça faydası dokunacaktır. Bu konuda Iphone içinde bulunan gereksiz dosyaların silinmesi sürecin hızlı olması açısından etkili olabilir.
Iphone üzerinden gereksiz dosyaların silinmesinin pek çok yolu bulunur. Ancak en hızlısı ve en etkilisi için cihazı yeniden başlatmak yeterlidir. Bu süreçte;

Cihazın güç tuşuna bir süre basılı tutmak gerekir. Ardından kapat butonu çıkacaktır. Bu butonu kaydırarak cihazı tamamen kapatabilirsiniz. Birkaç dakikalık aranın ardından cihazı yeniden başlatmanız gerekmektedir. Cihazın açılmasının ardından cihaz şifresi ve SIM kart şifresi istenir.

Elektronik cihazlarda genellikle sorunların çözümü için en basit yöntem yeniden başlatmak olarak ifade edilir. Cihazın dinlenmesini sağlamak için son derece etkili bir yöntemdir. Bu süreçte cihaz başladıktan sonra gereksiz olan dosyalar otomatik olarak silinir. Ancak bu silinen dosyalar küçük dosyalardır. Ardından hızlı bir şekilde başladığı görülür. Eğer genel bir temizlik yapmak istiyorsanız cihazın fabrika ayarlarını sıfırlamalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir