Mobil Teknoloji

Vine Artık HD Kalitede Çekilebilecek

Son dönemde oldukça etkili bir uygulama haline gelerek, ünlü olma noktasında yarar sağlayan bir program olarak görülen Vine, görüntü kalitesini bir tık daha yukarı çekmiş durumda olarak kullanıcılarına hitap etmeye devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde anlatılmak isteneni video destekli olarak sunan Vine, artık HD görüntü ile karşımıza çıkan bir uygulama olacak.

Son dönemde ortaya çıkan Vine fenomenleri, bu uygulama sayesinde gerek reklam gelirlerinden gerekse de Türkiye’yi baştan aşağı dolaşıp belli bir faaliyet içerisinde bulunarak gelir elde edebiliyorlar.

Şu anlık sadece iOS işletim sistemli cihazlarda HD çekilebilecek olan Vine’lar ilerleyen zamanlarda diğer platformlarda da yerini alacaktır. Vine takipçileri de artık daha kaliteli görüntüleri içeren kısa videoları takip edebilme imkanına kavuşuyor.

HD Vine videoları çekmenin bir dezavantajı da bu yeni gelen özellikle beraber gündemdeki yerini alacak. Wi-Fi kullanmadığınız takdirde daha fazla interenet kotasını harcama noktasında etkili olacak olan platform, mobil veri ile Vine çekme olayını ortadan kaldıracak gibi görünüyor. hem sıkı Vine takipçilerini hem de Vine çeken fenomenleri ilgilendiren bu durum dikkate alınmazsa, ay sonunda yüklü bir fatura ile karşı karşıya gelebilme ihtimaliniz oldukça yükseklerde seyredecektir. Kısacası Vine fenomenlerinin reklamlardan kazandığı meblağları, fatura ödeme işlemlerinde kullanabileceği de gayet açık bir durum olarak kendisini gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir