Mobil Teknoloji

Samsung 82 Dolarlık Telefonu Galaxy V Plus’ı Tanıttı

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Samsung piyasada sıkça rastlanır hale gelen Çin üretimi replika telefonlara kaptırdığı payı cirosuna eklemek için büyük bir adım atarak 82 Dolar fiyatıyla satışa sunulacak olan Galaxy V Plus‘ı tanıttı.

Samsung portföyünde bulunan akıllı telefonlarda daralmaya gittiği uzun zamandan sonra ilk akıllı telefonunu tanıttı. Bu telefon Samsung’dan alıştığımız gibi çok ileri teknoloji ürünü bir cihaz değil bunun yerine düşük özelliklere sahip ancak birçok insanın istediklerini karşılayabilecek bir cihaz sundu.

Samsung Galaxy V Plus’ın özellikleri firmadan alınan duyumlara göre şu şekilde olacakmış;

Cihaz içeriğinde Android 4,4 Kitkat işletim sistemi tercih edilirken 800 x 480 piksel çözünürlüklü TFT ekran kullanımı sizlere sunuluyor. Aynı zamanda 1,2 Ghz frekanslı çift çekirdekli yonga setine yer verilen bu cihazda tam 2 GB dâhili depolama alanı ve 32 GB’da microSD kart desteği bulundurulmakta ve arka kamera 3 MP gibi düşük bir değere sahipken ön kamerası da 0,3 MP’dir.

Fiyat – performans olarak oldukça etkileyici bir telefon olan Galaxy V Plus‘ın, satın almak için kuyruk olabilecek müşterilerine bir kötü haberi var. Samsun Galaxy V Plus yanlızca Samsung tarafından belirlenecek olan ürünlerin tam olarak tükenebileceği bazı ülkelerde satışa sunulacak. Galaxy V Plus’ın satılacağı ülkeler hakkında bilgi elimize ulaşır ulaşmaz sizlerle paylaşacağız, bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek teknoloji namına tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

One thought on “Samsung 82 Dolarlık Telefonu Galaxy V Plus’ı Tanıttı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir