Mobil Teknoloji

iPhone 7’de En Etkili İşlemci Bulunacak!

iPhone’un pazarlama strateji sürecinde en büyük etki ürün tanıtılmadan önce yayıma çıkan dedikodu ve sızıntıların doğru ir şekilde sunulması oluyor. Günümüze kadar iPhone 7 serisinin dünya genelinde en hızlı işlemcisine sahip olacağı dedikodularına sahip oluyor.

iPhone 7’nin bu zamana kadar üretime çıkan iPhone modellerin üzerinde kaportasının en fazla değişik yapılması sürecinde olacak olan cihaz hakkında konuşuluyor. Teknolojik kulisler içerisinde işlemcinin ve RAM konfigürasyonunun tamamen değişecek dedikodular internet ortamında dolaşıyor. Bu değişikliklerle birlikte iPhone 7 serisinin tüm dünya genelinde en hızlı telefonun olacağı açılanıyor.

Bu konuyla ilgili olarak Samsung ve TMSC gibi iki farklı büyük bir işlemci üreticisi ile görev yapan Apple’ın bu yıl içerisinde Samsung firmasını bir kenarıyla bırakarak TMSC ile yoluna devam edeceği düşüncesi daha baskın durumda. Bu nedenle birlikte A10 işlemcisinin tek bir üreticisi Tayvan kökenli bir üretici TMSC olacağı ile birlikte kesinlik kazanmasa bile, Yüksek bir olasılık olduğunu görebiliyoruz.

Bir diğer yandan da Digitimes’ın gerçekleştirmiş olduğu raporuna göre, TMSC’nin yaklaşık 7NM yongaları iPhone 7 üzerindeki üretim bandına dahil edildiği gibi görülüyor. Bunların dışında kaynağa göre aynı işlemcilerin şablonunun üzerinde Samsung firmasızında görev yapıyor. 7NM işlemcilerin iPhone 7’yi oldukça güçlü bir hale getireceği açıklıyor.

Yukarıda dile getirdiğimiz olduğumuz açıklamaların çoğu söylentilerden ibaret seviyede iPhone 7’nin kasasının altında ne gibi bir değişikleri hazırlayacağı henüz açıklamış değil, Net bilgilerin de Eylül ayından da önce gelemeyeceğini tahin ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir