İnternet

cuteStrap ile Etkili CSS Framework Deneyimi!

Web tasarım ile ilgilenenlerinin adını çok duyduğu Bootstrap çoğu tasarımcıya öncülük etmiştir. Twitter firmasının kendisi için geliştirmiş olduğu daha sonra tüm dünyaya açmış olduğu etkili CSS Framework yazılımı sayesinde, Web tabanlı projelerimizde, Yönetici panellerimizde, Bloglarda daha derli toplu bir görüntü oluşması adına profesyonel görüntü sağlayan uygulamalardan bir tanesi olmayı başardı.

Bootstrap en başta responsive yapı taşlarının üzerinde taşıyan yani farklı ekran çözünürlüklerine göre tasarımın şekil alması ve ızgara sistemini sayesinde tasarımcıların ve geliştiricileri çok büyük bir zahmet üzerinden kurtararak asıl konuya odaklanmanıza yardımcı oluyor.

cutestrap_grid[1]

Fakat oldukça basit ve küçük bir proje geliştirmek istediğiniz zaman yaklaşık olarak 1.2MB’lik boyutunda Bootstrap yazılımını kullanmak yerine bu yazımızda bahsedeceğimiz Cutestrap ile yola devam etmeniz daha doğru olacaktır. Üzerinde taşımış olduğu grid yapısı, fromlar ve sayfa başlıkları için tipografi seçeneklerini üzerinde taşıyan CuteStrap ile küçük çapta ki projelerinizin temel tasarım yapılarını şekillendirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir