Teknoloji

LG X Power Güçlü Batarya ile Geliyor!

LG G serisi telefonlar oldukça uzun tutulan ve popüler seriler olarak biliniyorlar. Güney Kore kökenli üretici LG şimdi X Power serisi ile birlikte çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü telefonlar geliştirerek yeni bir başarı elde etmeye çalışıyor. Lafı çok daha fazla uzatmadan hemen LG X Power serisinin yetenekli özelliklerine geçelim.

LG X Power serisi tam olarak 4.100 mAH değerinde bir batarya gücüne sahip orta sınıf kategorisinde yeni LG akıllı telefon ailesine aday olmaya hazırlanıyor. LG X serisini orta sınıf kategori için yaklaşık olarak dört farklı model olarak raflara hizmet için hazırlık sürecinde. Firma tarafından yapılan işlemlerin adı; X Power, X Mach, X Max ve X Style olacak.

Ürünlerin ekran boyutlarına baktığımızda 5.3INC üzerinden büyük olmayacak ve telefon ailesi için de bu kapasitede ki bataryanın nasıl geliştirmiş olduğu merak edilen konulardan bir tanesi. Çoğu kişinin bildiği gibi geliştirilen bu kapasitelerde batarya kullanılan Samsung S7 aynı zamanda HTC Mate 8’in gövdeleri çok daha ağır ve iriydi.

LG X Power’ın Teknik Özellikleri

Geliştirilen LG X Power ürünün ekran başarısı 720P değerinde. 13MP arka ve 8MP ön kamera ile karşımıza çıkıyor. Ürün 2GB of RAM ve 16GB dahili olarak depolama kapasitesinde bulunacak. LG X Power’ın MediaTek MT6735 yonga setine sahip olacak ve üzerinde hızlı şarj özelliğini de barındıracak.

lg-x-powerr[1]

LG X Mach’ın Teknik Özellikleri

LG X Mach tarafına baktığımızda ise yaklaşık olarak 1.8GHz işlemcisi ile birlikte QHD IPS LCD Quantum ekran yapısını üzerinde barındırıyor. Elde ettiğimiz genel özellikler bunlarla sınırlı durumda yeni bilgiler geldiği süre zarfında sizleri bilgilendireceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir