Mobil Teknoloji Sosyal Medya Teknoloji

Instagram’da Artık Birden Fazla Profil Kullanabilirisiniz

Instagram’ın bir süreden beri test etmiş olduğu çoklu profil desteği artık resmi olarak güncelleme şeklinde kullanıcılara dağıtılmaya başlandı

Instagram’da Artık Birden Fazla Profil, Bundan kısa bir süre öncesinde sizlere buradaki haberimiz ile instagramın testlere başladığını duyurmuştuk. Instagram Android ve adından da iOS sürümü için çoklu profil desteği getirmek için testlere başlamıştı. Şimdi ise kullanıcılarına vermiş olduğu v7.15 güncellemesi ile hem Android platformunda hem de iOS platformunda resmi olarak çoklu profili desteklemeye başladı.

Öncelik olarak beta test kullanıcılarına dağıtıma çıkmış olan bu güncelleme birkaç gün içerisinde de normal kullanıcılara ulaşarak kişilerin diğer instagram profillerini de tek bir sayfa içerisinden yönetebilmelerini sağlayacak.

Instagram’da Artık Birden Fazla Profil, Bu özelliği kullanmak için Instagram’daki Profil bölümüne girip sağ üstte bulunan üç nokta ile gösterilen Ayarlar bölümünde en aşağıda bulunan Arama Geçmişlerini Sil yazısının altında bulunmakta olan Hesap Ekle kısmını görebilirsiniz. Buraya tıklayıp karşınıza gelen ekrana kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak yeni profilinizi ekleyebilirsiniz.

Instagram’da Artık Birden Fazla Profil, Daha sonrasında ise profil kısmında kullanıcı adınızın üzerine tıkladığınız zaman eklediğiniz profil görünecek ve buradan kolaylıkla geçiş yapabileceksiniz. Daha fazla profil eklemek isterseniz aynı işlemleri yaparak yeni profiller ekleyebileceksiniz.

Son olarak güncellemeniz daha gelmediyse sabırla bekleyiniz ve sürekli kontrol ediniz güncellemeyi yükledikten hemen sonra bu özelliği kullanabilir ve tek bir sayfa içerisinden istediğiniz kadar profili aynı anda kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir