İncelemeler

Telefonlarınızda 4.5G Yazısına Hazır Olun!

Exynos 8890

Telefonlarınızda 4.5G Yazısına Hazır Olun, 4.5 G teknolojisinin ülkemizde mobil cihaz kullanıcılarına çok az zamanın kaldığı şu günlerde insanların ekranlarında ne yazacağını merak etmeye şimdiden başladıkları görülüyor. 4 G ve 5 G teknolojileri arasında kalan  4.5 G bağlantı teknolojisi şüphe yok ki mobil cihaz kullanıcılarının hayatına pek çok yeni imkan ve olanak katacak. Ülkemiz 5G teknolojisine geçmeyi planlamış ancak bir takım teknik alt yapı eksiklikleri nedeniyle 4.5 G teknolojisinde karar kılmıştır. Başlangıç olarak 4 G için ihale yapmaya hazırlanan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkış yapması ile 4.5 G teknolojisini akıllara getirdi. Gelişmiş ülkelerin 5 G kullandığı günümüz şartlarında 4G’nin ülkemize yakışmayacağını ifade eden Cumhurbaşkanı açıklamaları ile daha yükseltilmiş bir teknoloji sunulacak.

Telefonlarınızda 4.5G Yazısına Hazır Olun, Mobil alt yapı denildiğinde ilk akla gelen Qualcomm kurumu yüksek hızlı 4 G teknolojisini 4.5 G şeklinde ifade ettirmekte. Dünya teknoloji devi Huawei’nin alt yapı desteğinden yararlanılarak bu teknolojiye geçileceği de verilen bilgiler arasında bulunuyor. Yeni internet teknolojisinin başarı ile sunulmasının ardından mobil cihazlarda donma problemi ile karşılaşmadan videolarınızı izleyebilecek, 4 dakikalık bir şarkıyı ortalama 1 saniye gibi bir süreyle telefonunuza indirebilecek 10 dakikalık bir videoyu yaklaşık 2 saniyede telefonunuza indirebileceksiniz. Rakamlara dikkate alındığında inanılmaz bir hıza ulaşılacağı görülecek. Tabi burada akıllara 4.5 internet teknolojisinin hangi telefonlarla uyumlu olduğu hususu da takılacak. Apple’ın üretimini yaptığı iPhone 5 – 6 , Samsung’un son çıkan modelleri, Sony Xperia serileri, Nokia Lumia ve birçok modeli, Vodafone Smart Power 4, Turkcell T50 gibi pek çok cihazın bu teknolojiden yararlanabilecek donanıma sahip olduğu da görülüyor. Dikkat edildiği takdirde genelde yeni sunulan cihazların 4.5 internet teknolojisi ile uyumlu olduğu görülecektir.

Telefonlarınızda 4.5G Yazısına Hazır Olun, Yeni bir cihaza sahip olmayan ve cihazı oldukça eski olan kullanıcıların teknolojinin gelmesinin ardından yeni imkanlardan yararlanabilmek adına yeni akıllı cihaz almak durumunda kalabileceği unutulmamalı. Cihazınız yeterli özelliklere sahip ise, ekstra masraf etmenize hiç gerek bulunmuyor. Ülkemizde kullanılmaya başlandığı dönemlerde zamanla haberinizin olacağından emin olabilirsiniz. 300 Mbps internet hızı öngören yeni internet teknolojisi internetinin yavaşlığından şikayet eden pek çok mobil cihaz kullanıcısını memnun edecek kapasiteye sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir