Mobil Teknoloji

HTC Aero Modelinden Yeni Sızıntılar

HTC markası tarafından yapılan ar-ge çalışmaları ve inovasyon çalışmaları ile beraber yazılım mühendislerinin ve tasarımcıların yepyeni bir modeli olan AERO hakkında gerçekleştirdiği çalışmalardan yepyeni sızıntılar olduğunu biliyor musunuz?

Akıllı telefon pazarında çok etkin bir yapıya sahip olması ile bilinen bu markanın One m8 model ile beraber iyi bir sonuç elde edilmiş olduğu görünürken çok daha iyi ürünlerin neden piyasaya sürülemeyeceği düşünüldü ve artık AERO modeli üretime hazır hale geldi.

HTC markasının CEO ve baş tasarımcısında değişikliğe gidildikten sonra sektörün önde gelen markalarına karşı çok iyi bir koz elde etmeyi düşünen bu marka yeni üründe note 5 ya da 6s plus modelli ürünlere karşı etkin bir rekabet elde etmeyi planlıyor. Bunu quad hd ekran ile beraber snapdragon 820 işlemci ile gerçekleştirmeyi planlıyor. Raw formatını desteklemek üzere bir kamerayı da içeriğinde bulunduracak olan bu yeni model insanların beğenisine sunulmadan önce her bir aşamasının zorlayıcı testlere tabi tutularak üstün performans elde edilmesi amaçlanıyor. Kamera çözünürlüğü ve ekran kalitesi göz önünde bulundurulduğunda da diğer pek çok modele karşı önemli bir etken elde etmenin mümkün olduğunu düşünebilirsiniz. Bu ürünün Türkiye pazarında ve uluslararası pazarda önemli bir yer bulması da HTC markasının beklentileri arasında yer alıyor. Yeni model kalite anlayışımızda epey farklılık yaratacak gibi duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir