Mobil Teknoloji

Apple’dan Bir Sürpriz Zam Daha Geldi

Apple markası günümüzde pek çok insan tarafından tercih edilmekte olan bir marka değerine sahip olması bilinmektedir. Apple markası geliştiricilerine göndermiş olduğu e-posta ile 36 saat içerisinde Güney Afrika, Güney Kore, Türkiye ve Meksika App Store’larında fiyat artışı yapacaklarını belirten bir açıklama yaptı. Yapılan bu açıklamaya göre belirli süreler içerisinde App Store’da yer alan belli ürünler için fiyat güncellemeleri yapılacağını belirtti.

Lakin görünen o ki sunulacak olan fiyatlar otomatik olarak abone yenileme talimatı vermiş olan kullanıcıların doğrudan etkileyecek bir yapıya sahiptir. Şu anda en çok tercih edilmekte olan uygulamalar arasında afterlight, facetune,İngilizce kelime ezberleme kartları, minecraft, password for Whatsapp massage, ezan vakti, retrica pro, sakın dokunma, ekranını süsle gibi ürünler için yeni bir zam yolda olduğunu analiz etmek mümkündür.

Bu zam şu an itibariyle 36 saat içerisinde geçerli olacaktır. Bugün pek çok insan tarafından tercih edilmekte olan apple ürünleri yapılan piyasa araştırmalarına göre 1,99 olan fiyatın 2,19 seviyelerine gelmesi bekleniyor. Lakin bilmeniz gereken önemli bir konu var ki perşembe günü saat 16.00 akabinde meydana gelecek olan yeni fiyat tarifeleri da insanları merak ettirmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir