İnternet

Mark Zuckerberg Tarafından Etkili Güvenlik Sistemi Geliştirildi!

Daha öncesinde de alış olduğu farklı güvenlik önlemleri ile birlikte gündeme gelen Mark Zuckerberg’in paylaşımını yaptığı bir fotoğraf üzerinde, Oldukça ilginç bir ayrıntı dikkatleri üzerine çekti. Facebook’un sahibinin de bilgisayarının kamerasının aynı zamanda mikrofonunun bantlamış olduğu, Yeni bir ayrıntı ile ortaya çıkmış seviyede.

Facebook gibi oldukça büyük bir devin yönetimini yapınca, Güvenliğinize olan takıntılarda bir hayli yükseliyor. Geride bıraktığımız günler içerisinde Mark Zuckerberg’in, Çevresindeki evlerden kendisinin bulunmuş olduğu yatak odası rahatlıkla görünürken bu evleri satın alarak hepsini yıktırdığı ortaya çıkmıştı. Komşularının dört evini yıktırdıktan sonra kendisine yeni bir inşa sürecini başlatan Zuckerberg, Bu yeni alan üzerinde panik odası üzerinde çalışma kararı almış. Güvenliğine oldukça önem veren Zuckerberg, Bu sefer farklı bir tedbir ile gün yüzüne çıktı.

zuckerbeg-ayrinti[1]

Facebook’un sahipliğini yaptığı uygulamalardan bir tanesi olan Instagram, Gün içerisinde aylık olarak 500 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşmasını katladı. Bu nedenden dolayı yeni bir gönderi yayınlayan Zuckerberg, Elinde tutmuş olduğu Instagram tasarım çerçevesi ile takipçilerine yeni bir mesaj gönderdi. Yayınlamış olduğu bu fotoğrafta ise bizlere vermiş olduğu mesajdan daha çok içerisindeki küçük ayrıntılar dikkatleri üzerine çekti.

Yakınlaştırılmış olarak fotoğrafa göz attığımızda Facebook’un sahibi, Kullanmış olduğu MAC ürünün kamerasını ve mikrofon kısmını bant ile kapatmış. Bu nedenle sosyal medya devinin bu hareketi kendi mecraları üzerinden gereğinden fazla konuşuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir