Mobil Teknoloji

Vivo’nun Önümüzdeki Hafta Tanıtıma Çıkartacağı Yeni Ürünü X7 Plus’ın Teknik Detayları Ortaya Çıktı!

Vivo’nun yaklaşık olarak 30 Haziran X7 ile birlikte tanıtımı gerçekleştireceği akıllı telefonu X7 Plus’ıun görselleri ve özellikleri belirlenmiş oldu. Brezilya kökenli üretici firma Vivo, 30 Haizran tarihinde X7 ailesine ait olan iki yeni telefonunun tanıtımını kullanıcıların huzurunda gerçekleştirecek.

Yaklaşık olarak her iki cihazında benzer özelliklerle birlikte geleceği tahmin ediliyor. LED flaş destekli olan 16MP çözünürlüğünde ki ön kameraya sahip olacak olan cihazların arka kameralarına sahip olan ürünlerinde 21MP değere yer verilecek. Snapdragon 652 işlemci, 4GB RAM aynı zaman da 64GB dahili hafızanın da bulunduğu ürünlerinden X7 Plus’un gül altın rengi ile çekilmiş olan görüntüsünü aşağıdaki medya içeriğinden rahatlıkla izleyebilirsiniz.

vivo-X7-Max-leak[1]

Yayına çıkan görüntüye göz attığımızda, Ekranın ve en alt kısmındaki fiziksel olarak parmak izi sensörünün olduğu gözle görülüyor. Ön tarafında ise metal ve arka tarafı ise yekpare seviyede olan cam gövdesinden ortaya çılan gülün dışında yalnızca altın renk yer alacak.

Bunların dışında son olarak Vivo X7’nin 5.2, X7 Plus’ın ise 5.7” büyüklüğündeki ekranla karşımıza çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir