İncelemeler

Yeni Moto X Karşınızda

Motorola akıllı telefon piyasasına çok uzun süredir uzaktı. Ama, 2015 yılı Motorola için teknoloji dönemi oldu. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı Moto X Modelini büyük bir gururla tanıttı. Gerek tasarımı, gerek tasarımdaki işlemelerle beraber MOTO X, piyasadaki en kalite kokan modellerden biri olacak. Daha piyasaya çıkmadan, marka hayranları telefonlar ilgili Ön siparişi bile belirledi.

Moto X En Yeni Özellikleri

İlk özelliği “ Kamarası.” Sony markasıyla yarışan 21 MP Kamerasıyla mükemmel çekimleri sunuyor. Aynı zamanda, yeni Moto X modelinin kamera altında bulunan Sensör sayesinde, karanlık ortamları ve daha iyi fonksiyon yakalama ışığıyla beraber artık daha güzel çekimler yapacaksınız. 6 Çekirdekli “ SNAPDRAGON 808 İşlemci” özelliği, saniye de çok daha hızlı bir telefon kullanacaksınız. Daha ağır dosyaları kaldırma, daha hızlı oyun oynama ve mükemmelin ötesine geçen bir özellikle beraber, Moto X sizleri bekliyor.

3 GB RAM, telefonun İşlemcisini ve Donanımı daha iyiye götürmüş. iPhone modelinde olan 128 GB yükseltme performansı, yeni Moto X modelinde yer alıyor. LTE Bağlantı özelliğiyle, uzaktan bağlantı ve daha güçlü performans desteğini de sunmakta. Ayrıca, 3.000 Mah Bataryası da en uzun süreli batarya performansını sunuyor. Yeni Moto X modeliyle beraber, ileri derece de kaliteli bir akıllı telefon kullanmış olacaksınız.

3 thoughts on “Yeni Moto X Karşınızda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir