Genel

İWORK BETA SÜRECİNDEN ÇIKTI

Ofis belgelerinde kullanım rahatlığı oluşturacak Apple’ın Keynote, Numbers, Pages gibi uygulamalarını kapsayan paket beta sürecini bitirdi. İcould için tasarlanan İWork paketi beta sürecini başarı ile tamamlamış gibi görünmektedir.
2013 yılında İwork uygulaması İcloud hizmetine entegre olarak kullanılmaya başlanmıştı. Bu uygulama web tarayıcısı üzerinden dokümanların düzenlenmesi imkânı sağlamakta idi. Numbers, Keynote ve Pages uygulamalarından oluşan bu sistem, uzun bir süredir beta sürecinde idi. Bugün itibari ile gelen teknoloji haberlerinde beta aşamasının tamamladığı belirtilmektedir. Bu sayede uygulamalar web ortamında daha stabil olarak çalışabilecektir. Bir tür bulut sistemi olan bu uygulama ile ofis dokümanlarınızı bulunduğunuz her yerden düzenleme imkânınız olacaktır.
Bu uygulamayı kullanabilmek için Apple kimliğinizin olması gereklidir. İCloud girerek İWork uygulamalarını ücretsiz olarak kullanım hakkına sahip olabilirsiniz. Yapılan teknoloji incelemelerinde Numbers, Kenote ve Pages uygulamaları kullananlar için büyük pratikler oluşturulduğu gözlemlenmiştir. Apple cihaz kullanıcıları için önemli bir yenilik olan bu uygulamanın artık test aşamasından çıkarak normal kullanıma açılması da kullanıcıları sevindirecek bir haber olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir