İncelemeler

Türk Telekom markalı ilk akıllı telefon TT175 tanıtıldı

Kendi adı ile piyasalarda göreceğimiz Türk Telekom markalı ilk akıllı telefon TT175 tanıtıldı. Dünya piyasaları içerisinde ardı ardına yeni akıllı telefon modelleri görmekteyiz. Bunlara bir yenisini ekleyen Türk Telekom markalı TT175, ülkemizde piyasalara çıkacak. Türk Telekom’un kuruluşunun 175. Yılına özel bir isim olarak düşünülen TT175 kodlu ürün metal kasa özelliği ile dikkat çekerken arka kısmında bulunan parmak izi tarayıcısı ile de üst düzey telefonlar arasına girmeye aday bir model olmaktadır.

5,5 inç ekran özelliği ile sunulan modelde Full HD çözünürlük bulunmakta ve işlemcisinin 8 çekirdekli oluşunun yanında 64 bit desteği sunan Media Tek MT6735 işlemcisinden güç alması ile de performansı hakkında bilgiler vermektedir. Ram olarak 2 GB RAM’ın yanında 16 GB dâhili hafızasının 128 gb a kadar micro sd kart desteği vermesi ile de oldukça başarılı özelliklere sahip olmaktadır. Gelen teknoloji haberlerinde arka kısmında Led Flaş desteği bulunduğu da bildirilmekte ve 13 mp arka kamerasının yanında 5 mp ön kamerası ile de orta düzey kullanıcılara hitap edecek bir telefon olmaktadır. Parmak izi sensörü ise oldukça hızlı olmakta ve 0,5 saniyede kullanıcılarını tanıyabilen özellikleri bulunmaktadır. Kamera özellikleri bu kadarla da bitmiyor. Mükemmel bir kamera uygulaması ile fotoğraf uygulamaları çok daha net karelerden oluşacak gibi görünmektedir.

Pil desteği olarak 3000 MAh kapasitesi oldukça mükemmel olmakta ve tek parça metal kasadan oluşmaktadır. Yapılacak teknoloji incelemelerinde performansı merak konusu olan cihaz 4,5G teknoloji desteğinin yanında Android 5.1 tabanlı ara yüze sahip olmakta, ancak çok kısa süre içerisinde Android 6.0 işletim sistemine yükseltilmedi bekleniyor. 899 tl olarak çıkış fiyatı belirlenmiş olmakta ve Türk Telefon mağazalarında çok kısa bir süre içerisinde satışa çıkacağı belirtilmektedir.

5 thoughts on “Türk Telekom markalı ilk akıllı telefon TT175 tanıtıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir