İncelemeler

Apple 15 inçlik MacBook Air duyurmaya hazırlanıyor

Akıllı cihazlar arasında hem performans anlamında hem de ekranlar alanda önemli bir rekabet bulunmakta, aynı rekabet tabletler ve dizüstü bilgisayarlar alanında da karşımıza çıkıyor. Yeni gelen bir iddia da ise Apple 15 inçlik MacBook Air duyurmaya hazırlanıyor, şeklinde olmaktadır. Tasarım olarak ta yeni bir modelle karşımıza çıkacağı düşünülmekte ve 15 inç ekran özelliği ile de piyasada çokça konuşulacağı düşünülmektedir.

Çok uzun zamandır MacBook Air serisi kullanılıyor ve donanım özelliklerine bakıldığında her defasında çok daha yüksek özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkıyordu. Ancak tasarım olarak radikal değişimler şimdiye hiç görülmemişti. Economic Daily News dergisinde ortaya atılan iddialara göre 2016 yılının haziran ayında yapılması planlanan WWDC 2016 etkinliğinde tasarım olarak ta yep yeni bir MAcBook Air serisi ile tanıtım yapılacağını duyurmuştur. Gelen teknoloji haberlerinde bunlar sadece iddia olsa da genelde başarılı öz görüşler ortaya koyan kaynak sitenin yanılacağı düşünülmüyor. 15 inçlik ekran oldukça yeni bir model olacaktır. Çünkü en son 13 inç ekranlar duyuran Apple, son olarak MacBook Pro’yu duyurmuştu ve 12 İnç ekran büyüklüğüne sahip modelden önce 11 inç olarak tanıtılan modellerin ancak 2016 yılında raflarda olması bekleniyor.

2016 yılında tanıtılması beklenen MacBook Air sersinin retina ekran özelliğinin olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Yapılacak teknoloji incelemelerinde bu ekranlar tercih anlamında markayı öne çıkarabileceği düşünülüyor. Bunların yanında metal kasa beklentisi ve donanım olarak çok üst düzey özellikler beklenmekte ve Apple kalitesine yakışacak yeni modellerinde 2016 yılında çok konuşulacağı düşünülmektedir. Apple 2016 yılında tanıtımlarını gerçekleştireceği İphone 7 modelleri de şimdiden tartışılmaya başlandı. Kalitesi ve kendine özgü tasarımları ile Apple’ın 2016 yılındaki sürprizler merakla beklenmektedir.

3 thoughts on “Apple 15 inçlik MacBook Air duyurmaya hazırlanıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir