İncelemeler

Snopy SN-330M Mikrofon İncelemesi

Video çekmek ve videoya sesinizi daha net bir şekilde aktarmak mı istiyorsunuz? Bütçeniz kısıtlı ve siz fiyat/performans ürünü sahibi olmak istiyorsunuz, öyle mi? O zaman yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Bildiğiniz gibi video için gerekli olan ekipmanlardan biri de mikrofondur. Önemi oldukça büyüktür. Sağlam, dayanıklı ve kaliteli bir mikrofon her zaman işe yarayacaktır. Sizler için fiyat/performans ürünü olan Snopy SN-330M mikrofon incelemesi yapacağız. Dilediğiniz gibi basit yollardan satın alabileceğiniz bu ürün hakkında pek çok farklı detayı da yazımızın devam bölümünde bulabileceksiniz.

Videolarda sesinizin tam anlamıyla net bir şekilde çıkmasını istiyorsanız, gürültü tutan bir mikrofona sahip olmayı diliyorsanız ve fiyatının ucuz olmasını istiyorsanız, alacağınız ürün Snopy SN-330M olabilir. Gerçekten fiyatına göre kaliteli bir ekipmandır. İşinizi uzun süre görebilir. Eğer ki daha sonra çok daha kaliteli bir mikrofon alacaksanız, bu ürünü satın alabilirsiniz. Ayrıca Snopy SN-330M mikrofon özellikleri hakkında bilgi almak istiyorsanız, hemen şimdi yazımıza bakabilirsiniz.

Alınabilir En Ucuz Mikrofon SN-330M

Satın alabileceğiniz en ucuz mikrofonlardan biri olan Snopy SN-330M, gerçekten fiyatına göre kaliteli bir performansa sahiptir. Bizim de bu mikrofonu denediğimizi ve başarılı bir sonuç elde ettiğimizi söylemeliyiz. Gürültü tutma özelliğinin bulunması ve rahatsız edici arka plan gürültüsünü videolara yansıtmıyor olması, sizler için gerçekten önemli olabilir. Eğer bu mikrofon hakkında çok daha fazla bilgi almak istiyorsanız, burada tüm aradıklarınızı bulabilirsiniz.

Snopy SN-330M Özellikleri

Gürültü azaltma teknolojisine sahip olan bu mikrofon, işinizi son derece iyi bir şekilde görebilirsiniz. Oyun oynarken, takım konuşmasında, görüntülü sohbetlerde, videolarda ve pek çok farklı anlık konuşma uygulamasında işinizi görecektir. Bununla birlikte mikrofonun bir de tripoda sahip olarak gönderiliyor olması, masa üstü olarak kullanabilmenizi sağlayacaktır.

Giriş: 3,5 mm Stereo

Empedans: 10K

Frekans Tepkisi: 20Hz – 20Khz

Hassasiyet: -58 DB 3 DB

Fiyat: 15 – 30 TL

Kısıtlı bir bütçeye sahipseniz ve şimdilik işinizi görmesi amacıyla bir mikrofon satın almak istiyorsanız, bu doğru bir tercih olabilirsiniz. Kesinlikle fiyatına ve boyutuna göre oldukça kalitelidir. Videolarınıza sesinizi net bir şekilde aktaracaktır. Arka plandaki gürültüyü tutacak ve rahatsız edici bir ses oluşmasını engelleyecektir. Ayrıca eğer ki bulunduğunuz ortam çok fazla gürültülü ise, çok az bir ses bozulması yaşanabilir. Bunu yardımcı programlar ile halledebilir ve gürültüyü tam anlamıyla kaldırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir