İncelemeler

SAMSUNG’UN SUPERSİZED GALAXY VİEW TABLET NASIL GÖRÜNÜYOR

Henüz resmi açıklamalarda yer almayan bir ürün olsa da Samsung’un Supersized Galaxy view tabletinin nasıl göründüğüne dair Evleaks’ın yayınladığı bazı görseller fikir edinmek açısından göz atılabilir.

18,4 inç ekranı ile koca oğlan lakabı yakıştırılan Samsung’un yeni tableti Eylül ayında bir yanlışlık sonucunda satış listelerinde görünmüştür. Apple’ın İpad Pro’suna karşılık piyasaya sürülmesi beklenen tablet, ekran büyüklüğü ile adından sıkça söz ettireceğe benzemektedir. Güney Koreli üreticiler sızan teknoloji haberlerinde 32 Gb’lık bir kapasite belirtilmekte ve 1,6 GHZ işlemcisi ile piyasalarda merak konusu olmaya başlamıştı. 2 gb ramve micro sd desteği 128 gb çıkabilen depolama alanı da oldukça tatmin edici gibi görünmektedir.

Ön kamerası olarak 2,1 mp full hd bir kamera yer almakta ve görüntülü konuşmaların yanı sıra video kaydedebilme özelliğinde sahip olmaktadır. Arka kısmında kamerası bulunmayan koca oğlan, yapılacak teknoloji incelemelerinde nasıl bir performansa sahip olacağı da merak konusu olmaktadır. 8,5 saatlik video oynatma kapasitesine sahip olduğu ileri sürülen tablet paylaşılan son görselleri ile nasıl bir dizayna sahip olduğu da ortaya çıkmış olmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir