İncelemeler Teknoloji

ONEPLUS X 249 DOLARLIK FİYATI İLE OLDUKÇA UCUZ

Akıllı cihaz piyasasında artık ekonomik ürünleri çok fazla görmeye başladık. Her marka amiral gemilerinin yanında çok daha uygun fiyat aralıklarında cihazlar piyasaya sunmakta ve her aralıkta büyük rekabet bulunmaktadır. OnePlus X, 249 dolarlık fiyatı ile oldukça ucuz bir seçenek olmakta ve yeni duyurulan bu telefon oldukça mükemmel özelliklere sahip olmaktadır.

5 inç ekranı, full hd Amoled paneli ile Sony Xperia Z3’te de karşımıza çıkan Snapdragon 801 işlemci ile piyasalara sunulmuştur. Çift sim karta sahip cihaz, 3 GB ram özelliği ile de fark oluşturacağa benzemektedir. Gelen teknoloji haberlerinde 16 GB depolama alanı 128 GB micro sd kart desteği ile gelmektedir. Ön kameranın 13 MP olması Selfieciler oldukça mutlu edecek bir özellik gibi görünmekte, arka kamera ise 8 mp olmaktadır.

4K desteği bulunmasa da yapılan teknoloji incelemelerinde USB-C portunu kullandığı görülmektedir. İki hafta sonrasında ABD’de satışa çıkması beklenen cihazın 5 Kasım’dan sonra Avrupa’da da satışa sunulacağı tahmin edilmektedir.

2 thoughts on “ONEPLUS X 249 DOLARLIK FİYATI İLE OLDUKÇA UCUZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir