İncelemeler

SAMSUNG’UN KAPAKLI TELEFONU RESMEN TANITILDI

Akıllı kapak nostaljisi Samsung’un yeni modelleri ile piyasaya yeniden esmeye başladı. Daha önce de bu alanda birkaç model çıkartan Samsung, yeni modeli Samsung W2016 kapaklı telefonunu resmen tanıttı. Özellikle Asya ve hatta Japonya da popüler kapaklı telefonlar hala bulunmaktadır.

W2016’nın tasarımında Galaxy S6 hatta son amiral gemisi olarak piyasaya sürülen cihazlarda bulunan metal gövde karşımıza çıkmakta ve cam ekranı ile oldukça şık bir model olarak piyasalarda yer alacak gibi görünüyor. Altın ve Gri olmak üzere iki renk seçeneği ile meraklılarının karşısına çıkan cihaz, 3,9 inç ekrana sahip iki ekranında da Amoled ekran özelliği bulunuyor. Beğenilecek özelliklerinde biri de hızlı şarj olma özelliği olacaktır. Gelen teknoloji haberlerine göre yarım saat içerisinde bataryasının yüzde ellilik kısmı dolmaktadır. Ekran özelliklerinde 1280*768 çözünürlükte ekran özellikleri bulunuyor. 8 çekirdekli işlemcisi ile dikkat çeken cihaz 2,1 Gzh hızı ile de çok konuşulacak gibi görünüyor. Exynos 7420 yonga setine sahip cihazda işletim sistemi olarak Android 5.1 Lollipop kullanılacaktır.

16 mp arka kamerası ve 5 mp ön kamerası ile de oldukça başarılı kamera özelliklerine sahip olan W2016 cihazı, 3 GB Ram ile de oldukça yüksek özelliklere sahip olmaktadır. 64 Gb dâhili hafızası ile de kullanım alanı oldukça geniş olmaktadır. Yapılacak teknoloji incelemelerinde bu özelliklerin oldukça beğenileceği düşünülmekte ve kullanıcıların bu alanda kapaklı telefonlara yoğun bir şekilde ilgi göstereceği beklenmektedir. Pil kapasitesine bakıldığında 2000 mAH pil kapasitesi bulunmakta ve 204 gram ağırlığı ile kapaklı olmasına karşılık oldukça hafif bir telefon olmaktadır. 120,4* 61*15,1 mm ölçülerine sahip olan model, tuşlu telefon kullanmaktan vazgeçemeyenler içinde ideal bir seçenek olacaktır.

2 thoughts on “SAMSUNG’UN KAPAKLI TELEFONU RESMEN TANITILDI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir