İncelemeler

PARMAK İZİ VE İRİS TARAYICISI İLE LG G5 ŞUBATTA TANITILABİLİR

PARMAK İZİ VE İRİS TARAYICISINA SAHİP LG G5 ŞUBAT AYINDA TANITILABİLİR

            LG akıllı cihaz piyasasının önemli markaları arasında yer alıyor ve bir sonraki amiral gemisi modeli ile alakalı yeni bilgiler gelmeye başladı. Parmak izi ve iris tarayıcısına sahip LG G5 Şubat ayında tanıtılabilir. Bu iddia MYDrivers sitesinde ortaya atıldı. MWC 2016, 22 ve 25 Şubat tarihleri arasında Barselona’da yapılması planlanan bir organizasyon olmaktadır. Bu organizasyonda LG G5’in tanıtımının yapılması bekleniyor. 2015 yılında oldukça hızlı ilerleyen marka G3’ü mayıs ayında tanıtmıştı. Ardından da G4’ü nisan sonunda görücüye çıkarmıştır.

LG 5 Şubatta Tanıtımı Yapılacak
LG 5 Şubatta Tanıtımı Yapılacak

Henüz ürün döngüsünün tamamlanmadığı düşünülse de LG, bu döngünün tamamlanmasını beklemeyecek gibi görünüyor. Hatta gelen teknoloji haberlerinde bu yeni modelin aynı hızla piyasalarda olabileceği söyleniyor. Bu organizasyon Dünya mobil kongresi olmakta ve HTC, Samsung ve Sony gibi pek çok üst marka telefonun bu organizasyonlarda tanıtıldığı bilinmektedir. Bu tarihte bu markalarda yeni duyurular bekleniyor. LG’de bu yarışa girebilmek amacı ile aynı tarihte tanıtım yapmayı amaçlıyor olabilir. Güney Koreli üretici olan Samsung’ta Note 5 tanıtımını öne almıştı. Yani piyasa içerisindeki çekişmeye göre firmalardan bu tür atakların gelmesi son derece normal olmaktadır.

LG parmak izi özelliğini ilk olarak V10’da kullanmış olmakta ve G5’te de parmak izi sensörünün bulunması doğal bir süreç olacaktır. Yapılacak teknoloji incelemelerinde rakipleri arasında nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusu olmaktadır. 5,5 inç ekran özellikleri yanında Quad Hd çözünürlükle sunulması beklenen G5, 64 bit desteği sunan dört çekirdekli Sanpdragon 820 yonga setinden güç alması da bekleniyor.4 GB Ram özelliğinin yanında 32 ve 64 gb seçeneklerine sahip farklı modeller sunabileceği de düşünülüyor. Kamera özelliklerinde 21 mp arka ve 8 mp ön kamerasının yanında pil kapasitesinin ise 3000 mAH olacağı söylenebilir.

               

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir